Wednesday, June 17, 2009

~ Harga Keta Pink ~

Ramai yang tanya mama berapa rege kereta pink nih....



Regenya adalah : -

v
v
v
v
v
v

RM370.00


Takla mahal sangat...suspennya cam rege 3 ribu kan... hiks... harga tu sebelum diskaun la, kot la u all boleh kawtim ngan tokeh keta ni...lehla dapat murah kot... masa mama gi ri tu... dan Aqilah tengah try tu... budak tu kata..dia leh kasi kurang lagi... maybe dalam RM350 kot... so jom reramai serbu Tesco Ampang... ada booth kat luar dekat booth Celcom... waa mama siap promote ni... Adik Jual Keta Pink!!! sila ambik perhatian ye... sila bagi diskaun lagi murah kat akak...sebab dah siap promote kat blog.... hahahahahha..... perasan je kan... tak maknanya... tak de dalam list nak beli pun...

15 comments:

zh-ena said...

lambat lg kot ena beli utk umairah..

~ yus ~ said...

mak aii..kalau yus pun tak beli...masih dlm kategori mahal, untuk toys lah..kalau benda lain mungkin ok..:D

shiemz said...

mak aih, x mahal~??! Hehe... Kim salam ngan tokei tesco ampang tue yek... aku beli Mainan Thomas n Friend set pun dah bising.. Even dlm kategori 'ratus', ia tetap mahal..berpada2 sayang anak, kata hubby aku.. huhuhu

Zura said...

baik beli basikal terus kak...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

harga cam tue leh dpt kete yg mcm adam ..kami beli kt nilai 3 .. selepas tawaf byk kedai kt nilai 3 tue .. cmpare function & price .. kete adam ada remote + utk tekan myk sumer ..bateri bleh caj2 .. besar skit dr kete pink tue ;-)

HappyIrfa said...

rm350?byk lagi benda buleh beli tu.

nURmALa mAZLan said...

mak ai......
mahal nyer...

Hot Mummy said...

mahal la kak. kalo ina, RM370 tu, leh wat langsir kt umah baru.

liwaniel said...

cantik keta pink ni

Mama_Aqish said...

cantik la kete tu....kete control pakai bateri ek???ari tu baru je Aqish naik kete control ni kat Giant Kota Damansara...mahalnyer....rasanyer leh dapat murah kalo kat tempat lain kot/??

alia said...

hu..hu...teringat lagu...

papa ku pulang dari kerja
papa ku belikan kereta
kereta merah !@#$%%
akan ku bawa ke sekolah.....

pon...pon...pon....pon...
kereta merah ku berbunyi....
!@#$%^......!@#4
sapa ingat sambung ler....

Mak Su said...

uuuuu, seronotnyer!! nak tumpang!

::khai_sweetgurl:: said...

amboi2... tuh nk bawa kete dh der lesen ke cik adik aqilah hui.. hehehe...

ha aqilah g puji2 mama soh li tw. kikiki

mommy Lyna said...

kak, bole je gamba bila2 jgn gamba masa baby dulu dah la hehehe.

Delima said...

kak.. lawo nyer!!! saya berkenan.. tp idak le nk blikan hannah.. dia tk berkenan mainan gitu.. ada basikal dgn push car pun bukan dia yg main, cousin dia yg melantak smpai rosak.. huhu
cantekkk arr kete pink tu, harga nya pun tk mahal..btul tu.. ade diskaun 10% eik? bleh nmpak kat kete tu ade kadbod tulis 10% hiksss..