Thursday, June 25, 2009

~ Souvenier Masa Birthday Aqilah ~

Ada yang nak tengok Party Pack yang mama tempah dari PARTYTHEMEPACK masa birthday Aqilah tempohari... Thanks untuk IZAN kerana beritahu pasal website nih... Dan mama pilih thema Barbie... sebab Aqilah suka Barbie...selain suka Ultraman... tapi takkan mama nak pilih Ultraman kan..tak patut sangat la plak... ahaks... Thanks untuk Mai yang begitu bagus memberikan design yang sangatla cantik.. sehingga ada anak pada saudara mama yang sanggup simpan Party Pack tu untuk kenangan sebab cantik sangat kata dia...










13 comments:

masviona said...

cantik...leh gak ler tgk² utk besday party damia lak nih...:)

Biarlah rahsia said...

cantiknya...mana tempah ni?
berape sen satu costnya?
berkenan sungguh ni.

bOnda said...

ala kak..terlepas la nak wish..
HEPI BESDAY AQILAH NAJLA!!! =)

Kak, berapa ek kOs wat besday party kat KFC tu?

yantz-yeem said...

eee kak cantekknya..nak gaks 1...dpt pack je pon jadi le...hehehehe...

yatie chomeyl said...

tanteknyer.... mahal x pack tuh?

zh-ena said...

wah cantik la..blh la survey2 utk berday umairah nnti

Mommy Lily said...

cantikk nyee

berapa lah harganya kak?

shiemz said...

Haha..masih ade sebungkus di ateh meja kat opisku nie skrg..ade la belen gula2 yg x hbs lagik... menantu dok tgk aku tetiap hari nie... banyak mama aqilah nie bagik ghitu... kekeke

nURmALa mAZLan said...

amboi..
aqilah berdiri sebelah barbie
cantik la kak

MatAhaRiKu said...

wah cantik la pack ni..sonoknya aqilah dpt bg kat tetamu camni..HAPPY BELATED BDAY BUAT AQILAH YG TOMEL..:)

lady D said...

serius cantila pack tu...nak satu...

imz said...

cantikla...beg tu...kiut sgt..!!

EIJAM'S FAMILY said...

mama aqilah cantik lah mama suka..