Monday, June 01, 2009

~ Teringin Secret Recipe ~

Rasanya dah lama tekak ni tak rasa Chocolate Indulgence nih... sebab kalau gi SR papa kata..tryla kek lain lak... yerlah gi SR pun bukan selalu... rasanya setahun 2-3 kali je kot... itupun kerap...klu tak setahun sekali gamaknye...huhuhu... bis bila pegi papa dok kata suruh try kek lain... hish.. alih-alih 2-3 hari lepas... tak tahu la naper... mata ni macam dah terbayang2 ngan Chocolate Indulgence ni... tekak lak macam dah tak sabar nak rasa... balik keje.. ambik Aqilah terus ajak papa gi SR kat Ampang.. keinginan ni cam dah tak leh tunggu dah... so... beli la satu slice....


Bukan 3 slice ye....




1 sajork.... waaaaaaaaa.... manyak sedap wooo... apapun kek kat SR tu... Chocolate Indulgence ni tetap pujaan hati mama yang no.1.... rasanya menyejukkan tekak... kesedapannya mengkhayalkan sekejap masa makan tuh... hehehhe... (memang tak sedar diri dah gemuk....hahahaha)

11 comments:

neezareef said...

me too..indulgence mmg sgt mengujakan

mummy_ayu said...

cedapnye...nak cikit..

umIE a.k.a saLMi said...

alololo kak...tliurnya mie tgk choc indulgence nih..alololo..nmpk gaya mlm nih kena ajak papa aliff gi SR la eheheh...my best fav cake..hehe..uuuuuuuuuuu...:p

Tukang cerita said...

selalu jugak ke SR, dan choc indulgence ni juga jd pujaan...tak tukar2...
:)

~ yus ~ said...

waah...setahun s/3 kali ke SR. Yus seumur hidup tak pernah jejak dalam SR tu, tapi indulgence dari SR pernah rasalah. Tuh pun sebab masa birthday adik dia beli bawa kerumah. Dapatlah juga merasa kesedapannya..huhu

ez said...

kak..kek tu my favourite..heheh

Eita said...

ita pun suka coklat indulgence tu..
smlm baru mkn kat bandar baru ampang
hehhehe besh kannn

allelujah_alle said...

wah lazat2... emm tapi law p tiara beach resort jgn lupe try chees cake dia.. mmg leh termimpi2 kelazatannya.. waaaaa (melelih air liuq law ingt)

Mama_Aqish said...

wah sedapnyer...sungguh mengiurkan...nyam2

Jiey^Mien said...

alamak.. laparnya!! terliur neh..

ieyla said...

Sedapnya kek tue..terliur dibuatnya....tak dapat makan tengok pun jadilah...