Tuesday, June 02, 2009

~ Hadiah Dari Papa ~

Ini adalah hadiah birthday Aqilah dari papa... dah jenuh mama beritahu.. Aqilah girl tak sesuai belikan motorsikal ala-ala polis trafik ni... tapi tak tahu lah... papa degil... dia kata...dia dah lama niat nak belikan motor ala-ala polis ni untuk Aqilah... emm mama pun.. malasla nak bantah lebih2... duit dia kan... dia punya suka lah..


But...okla....very nice... cantik... Nasibla ko Aqilah... dah macam polis trafik la plak... hahahaha...


Motor ni guna bateri cam bateri hphone nih... kena charge.. coz... nak gerakkan juz tekan je kat tempat pemijak tuh ada satu button 4 segi...cam keta tuhla... tekan minyak.. motor ni tekan button tu ngan kaki sebelah kanan tuh... n dia gerakla sendiri... nak reverse pun boleh ada satu button kat tengah2 tuh...tekan je....n tekan balik button kat tapak kaki tu...motor tu akan reverse la.... hahahaha... memacam... actually ada bunyi gak...lagula... siren la... tapi ntah naper papa potong wayarnya so motor tu pun jadi bisu.. ntah papa kata Aqilah tak suka bunyi2 tu.. ntah Aqilah tak suka...atau pun papa yang tak suka...tak tahu la mama... Apapun... Thanks so much la papa... coz belikan Aqilah motor nih...

11 comments:

ez said...

eheheh..aqilah akak nak naik sekali moto ngan aqilah bleh x?heheh...

mama auni firdina said...

whopp..whopp,auntie zura nk tumpang...nk bwk auni skali naik dok belakang tu k...=p

mama tisya said...

papa nk aqilah jd polis ye

Jiey^Mien said...

hahahha.. nasib hubby akak tak beli truck askar.. :P

aqilah, ian nak bonceng bleh??

kirana said...

best2..
ada gaya tu aqilah

SyaNa said...

papa teringin nk naik kot..tu sbb belikan..
tapi kalo kete lagi cun kot aqilah naik

Fariena said...

bestnyer aqilah dpt motor...duk usha gak nak belikan Adam satu nie...

ieyla said...

Mesti aqilah suka dapat hadiah motor tue...boleh tumpang?Mungkin papanya potong wayar tak bagi bunyi coz bising kot....

Mamamanja said...

qina dulu pun ayahnya nak belikan moto tuh tapi mamanya x bagi coz umah kecik. kemana ler moto tu dapat gerak huhhu

Mama Qaseh said...

Cutenya..Qaseh nk tmpang duk blkg leh yea hehe

sall... said...

caya la aqilah.besor nanti boleh lah jadi polis.garak garak garak khas....