Monday, July 06, 2009

~ Berkenannya Mama Dengan Baju Ini ~



Mama sudah terjatuh cinta dengan baju ini.... uwaaa... tapi tiada dalam list untuk this month... masih adakah lagi baju ini untuk bulan depan... buatnye dirembat oleh perempuan lain... gigit jari lah mama akhirnye... uwaaa... lepas we all makan2 hari Jumaat tu... Shiemz ajak kitorang gi cuci mata kat Nicci... waaa.. tuh yang mama terserempak ngan baju nih... Mama dah rasa berkenan dan selesa pakai baju yang ada pinggang kat bawah ni... rasa cam kemas je mama tengok... bergaya pun ye... rasa cam bergaya la...(perasan sebenornye...ahaks)...

Masa birthday Aqilah ri tu mama rembat selai blous merah kat PSa Collection kat Semua House... adoiyaii... dia punya material tip top tul... setiap kali cuci baju tu... nak pakai balik mang tak perlu di iron... elok licin je... bila nak beli lagi ek..? apapun..mama nak dapatkan yang di atas ini.... takut dirembat perempuan lain...hiks... papa...bolehkan mama beli baju tuh....bolehla.. bolehla...bolehla.. yerla.. mama bergaya bukan untuk orang lain...untuk papa jugakkan.. mama cantik... untuk papa jugakkan...ahaks... ayat bodek... papa...silalah setuju ye.....


3 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

cantiklah kak bj nieh .. kain dia nmpk very comfy ;-)

Sue said...

cantikkkkk..

teringin nk pakai baju ade pinggang gitu. tapi harap maaf, punggung ku lebar sure tak lawa. UWAAAAAAAAAAAA!!!

Norazwa said...

akakkkkk
haruz beli wokey
mmg klazzzz
cun2..