Sunday, July 05, 2009

~ Lipstik & Toner & Posing ~

Kebetulan dah merayap ke Maju Junction hari jumaat lepas...mama terus ke Guardian hajat di hati nak beli Toner je... tapi tuhla..klu dah keluar...confirm ada je benda lain mama rembat...hiks... sebenarnya dah lama mama nak beli lisptik..memandangkan lipstik mama yang ada...takbanyak..ada 2-3 kaler je... so nak tambahla satu kaler lagi... kaler yang dah lama mama idam-idam... Maybeline Coral Pink...pink tu dah harusla kan..ahaks..tapi pink dia sikit je... very nice this colour...


Muahahhaha... jom kita try lipstik nih....soryla gambar kurang jelas...guna hphone je...
hphone murah lak tuh... sebab tu gambarnya tak jelas...

Cantik tak kaler dia... lebih pada natural actually.. tapi ada pink-pinkla...
Okla...mama berkenan sangat...
Add Image
Ha..ni jelas sikit....act mama mang kalau keluar...memang layangkan jugakla lipstik kat bibir... dah biasa kot... klu tak pakai lipstik...alahai...rasa pucat lesi je...rasa cam orang demam...ahaks..
yerla walaupun tak bergaya sakan...tapi kecantikan harus diutamakan... kalau boleh tak nakla orang kata... hai dah ada anak ni naper pucat lesi je... so kalau boleh walaupun ada anak... kecantikan penampilan...harus diutamakan...kan..kan...kan...


Okla.cukupla tuh...nanti ada yang naik muntah lak tengok gambar mama yg syok sendiri ni banyak-banyak...hiks...
p/s mama nampak kuruskan....hiks..perasan...



6 comments:

mica-tetty said...

waaa...dah lama takleh pakai liptic..alergic la pulak..taktahu ngapa...tak suka mencik...sapa tahu nk hilangkan alergic liptic ni

shiemz said...

WAAAAaa.... GILER GAMBA betul calon besan aku nie!! sempat posing tue...tue ambek gambo kt trafik light ke ape?? ngeh3x...

zue_annie said...

cantik la kaler tu...model lg hikhik..berapa maybeline bayor hikhik

kakyong said...

mama aqilah pose sampai senget2 pala... ehehhh..
tp kaler tu memang sesuai, natural....

ratna said...

cantik jugak kaler lipstik tu. you pun nampak sweet jer..

Zura said...

sy xleh pkai lipstik...nti jd kering...