Monday, July 13, 2009

~ Breakfast @ Old Town White Coffe ~

Jumaat lepas dah mama ajak papa gi minum-minum kat Old Town kat Ampang Point baru bukak... tapi papa biasalah.. susah parkinglah apa lah.. alasan dia kan... tapi mama tahu... dia kasi alasan macam-macam...tapi akhirnya sentiasa dia tunaikan permintaan isteri tercheeenta dia nih kan...ahaks... dah tahu dah pangai papa cenggitu... alasan berbakul-bakul... tapi lastly...`Ayang nak makan ape ek kat situ???' ha...seee...seee... itu yang mama suka tuh....hiks... Cam tu gaklah pagi semalam...dah berbakul hari Jumaat tu dia kasi alasan kan... semalam pagi dia leh tanya...`Mama kata hari tu nak minum-minum kat Old Town...' Cheh...ayat tergantung....so...mama tahula camana nak sambung ayat tu kan....wekekekek... we all nak ke Old Town Amp Point....mak datuk bapak ramai orang..mentangla baru lauching kat Ampang point tu kan... penuh giler...sampai ada yang berdiri tunggu table... alamak..camner ni pa....kempunan lak mama nak minum kopi nanti ni.... dan supaya tidak menghampakan mama... papa kata klu gitu jom kita gi kat Old Town Ampang Waterfront...situ nampak cam lengang sikit... ok....terus ke sana...kat situ parking senang giler...kat bawah je...n pilih je restoren mana kita nak gi...




Eh..cantik lak gambar ni mama snap...hiks...Aqilah tak nak posing...suruh sudu garfu jekla posing...


Tolongla u all abaikan `Meow' Aqilah yang comot itu....


mama usha mee kari...tapi fikirkan tengah diet....pejam jekla mata... order jekla laksa....sob..sob...tak per...banyak hari lagi ada kan....


Ini wajibla order kan...klu tak...tak sah la gi Old Town...


Ha.. ni satu lagi...wajib...wajib....sedapnye menikmati kopi di pagi hari yang mendung... buih-buih dia melekat kat bibir...best...best...enak...enak...ahaks..


Nasi lemak dia mang tip-top...tak rugi brekfast kat sini...tapi tuh papa punya...


Ha..ni je mama punya... bolehla...


Dah licin...Aqilah makan nasi lemak share ngan papa...roti tu dia tak nak...


Dah meraban naik atas sana lak dah....camanalah klu dok umah baru nanti...ada tangga cenggini....adoi..masak...


Daaah...dok dendiam...kita gi Carefour lak cari susu ye!...Goodgirl...


12 comments:

mummy aryan syamil said...

bagusnye aqilah dok dlm tu...klu aryan...huwaaa berdenggung 1keta ekekeke

ILA said...

diet kerr...mkn laksa jerkkk.eheh!!

:iBuAfiQah: said...

entri nie buat irnie mengidam nak p Old Town white coffee jer..
sedapnya nasi lemak n coffee tuh!
pergh!

zh-ena said...

tak pernah lg msk..selalu lalu jea dpn kafe nie

ibu_umairah said...

aqilla...senyummm bila sudah kenyang!!!!!!!

kirana said...

akak..ada dpt emel.old town.. ada makanan yg diragui halal

isya said...

terliur la kak.. sebulan sekali mesti ke sana.. ;p

eynda said...

Comelnyer aqilah :-)

~sall said...

mama laksa tu harganya b'apa hengget?

neezareef said...

roti bako ngn kopi mmg wajib klu g OT

murnie sangat said...

wah qilah ada meow2 ye..tomei2..ami klu bg bear nnt dia cmpak ntah ke mana hiks

mama_umar said...

kak,aritu kitorg brekfes set die no 5, sedapp gak. tp roti bakar coklat tu mmg besttt