Wednesday, July 08, 2009

~ Gambar Di Bukit Tinggi Lagi ~

Salam semua...

Mama minta maaf sehari dua ni mama betul-betul tak sempat nak post entry... kat ofis mama teramat sibuk... kat umah plak pc mama buat hal...so tak leh nak berblog kat umah... insyaallah esok petang pc tu keluar hospital... mama boleh update... ini kat ofis pun line internet buat hal.... ngok ngek je..jap ada..jap tak de... tetiba hari ni ada plak... tapi mama kesibukan yang melampau...tapi mama curi2 gak masa untuk update blog... sebab ada yang dah mesej mama... cepat2 update blog...terharunya kan.. apapun...mama tempek gambar di bukit tinggi tempohari.... gambar pun tak banyak mana... so u all layan aje ya... mama tak sempat nak susun bebetul gambar ni... so layan ajelah ye... sebenarnya ada cerita di bukit tinggi ni... tapi mama betul2 tak sempat nak menaip panjang-panjang... insyaallah next week punya entry la mama cerita ya..insyaallah....


















p/s ~ gambar-gambar ni hasil tembakan Ayah Ngah Aqilah...


11 comments:

mRs.aJaQue said...

walaweh...cntik gambo..dak kecik comel tu cm model lor..

Kak Long said...

Ooo, dah lama gak tak ke Bukit Tinggi. Dah siap sepenuhnya ke bangunan baru kat sebelah tu?

Wah...ada gambar dalam gambar nampaknya. Juru kamera tu tak sedar ya, gambar dia kena ambil?

zino said...

tak pernah sampai lagi ke sana ... tinggi ke bukit tu hehe

Mummy Rizq said...

rambut aqilah dah panjang.. semakin sweet gitewww...

Sue said...

wawawa..bestnye aqilah. suke tgk gmbr dia tegelak besar tuh. chicky!!

everymonth lalu kat situ, tapi tak penah pon sampai kat atas tu. bila laaa nk g.

kak. cite la harga2 atau fee yg dikenakan? dgrnye nak masuk pagar bukit tinggi pon kena charge. ye ke?

mummy_ayu said...

sukenya tgk gambar aqilah! tempat pun cantik! best nye..bila la nak bawak iris gie holiday nie..

Delima said...

bestnya org tu jenjalan.. kita dh lama tak jenjalan.. tgu hadif beso sikit le baru bleh jenjalan mkn angin...

rynn2506 said...

yelah kak puteri....si comel aqilah ni cam model jerk....

Bisnes Keluarga said...

Salam ziarah

Kali terakhir gi sana masa anak kawan no. satu tu kecik lagi..

cantik tempatnya...

tepi tu akan itik undan ..cantik...
tak bergambor kat situ?

HappyIrfa said...

x penah pegi lg kat sana

nza said...

salam..eemmm, bestnye g cna...dh mkn cntik ye..