Thursday, July 16, 2009

~ Tudung Peberet Mama ~



Mama sekarang...memang suka sangat pakai tudung jenis cenggini... gi keje...cuma gosoh baju je..tudung tak yah... senang nak jaga... senang nak pakai... tak yah gosok... tak yah apa... basuh pun..rendam jap... sidai terus... mama dah ada macam-macam jenis..n macam-macam warna dan juga macam-macam design... tapi yang belang-belang ni yang mama paling suka... nanti nak beli lagi tambah koleksi... Sekarang kan memacam jenis tudung kat pasaran.. tapi mama tetap suka tudung nih... mama tak berapa suka tudung belit sana sini tuh... sebab mama tak reti nak belit-belit bagai tuh...(hahahah...dasar pemalas pun ye...) Oklah..nanti ada masa mama snap gambar tudung-tudung style cam di atas yang mama ada....hiks..

p/s - Tolong abaikan muka mama yang kembang itu ye...(kata tengah dietkan...lum kurus sepenuhnya lagi...ahaks...ahaks...)

22 comments:

.: Leen-Awie :. said...

mmg senang dan mudah ngan tudung tu.. lelagi kalo ngan anak kecik.. kene tarik ker hape senang nk betulkan balik... hehe..

zue_annie said...

ha'aaa mama ... zue pon soka tudung gi ni..senang

hatiberbunga said...

cantik la tudung belang2 pink ni.. :)

mummy_ayu said...

muka you kena pakai tudung cam tu, muka ayu macam tak berapa.tapi ayu ada gak beli 1. emm tudung belang tu memang cantik..

DYLA said...

btul la kak. sekrg ni rase mcm tudung tu kene ada gak kat umah. sbb memang mudah guna saat terdesak.

btw, mmg cantik tdg feveret mu itewww..

Panggil Saja Lyeana,Yana said...

Salam perkenalan....just nk bg tau kalu nk tngk tudung2 yg awk minat tu tngk ler kat blog kwn saya nie...http://roneyzawati.blogspot.com/

sweets said...

salam kenal...sy pun minat tdg ni..
ada sikit koleksi..
sy gosok tau,rajin sangat..hehehe...

nza said...

mmg senang pakai n kemas..espcly org yg keje..nk cpt...

Mommy Lily said...

cantik. mama beli kt mana ni? leh bgtahu tak. susah nk cari yg cantik2 cam ni

YanDarwisy said...

Alahai...tanteknye. Yan x bleh pakai tudung nilah kak. Nampak sgt muka baiknya...mak Yan selalu mengumpat, tu mesti dah dpt petunjuk...mak aku nih!!!!!:(

May Belle Love.....Amelynshaz said...

mmg senang lagi kalau ade anak kecik... lin pyn dh start beli memperbanykkan koleksi tudung ni ha... :)

ez said...

ringkas n mudah kan kak..org pon suke..hhehe

isya said...

btul tu, mmg senang, isya kalo lambat g keje @ nak kemana2 senang main sarung je.. (kiter pun mls ;p)

lipstik akak pkai tu kena la..

are said...

comel la tudung gni...main sarong jer,sgt sesuai bg yg nk cepat...blk ni kena borong byk2 buat stok g keja!!!

zh-ena said...

mmg mudah n senang nak di pakai..mcm ena nie pun pemalas gak..klu mcm dah lambat nak g opis terus cari tudung mcm tu..terus sarung kat kepala..sng n mudah kan

Farasela said...

salam...jom jenguk blog sy nie...ada tudung murah je...rm7 1 psg...rm20 3 psg...kos pos rm3...walau baper helai pon...http://www.airishaunicollection.blogspot.com...nk kenal tokenyer...http://www.farasela.blogspot.com...

aZeeMaH said...

yuppppppp

saya setujuuuuuuuuuuuu


tudung ni mmg sesuai utk org2 cam kita


ekkekekkekeke

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. tudung2 camtu senang kan.. takyah nak gosok2 bagai.. :D

Intanaziela said...

kak..intan pun dah pakai tudung fesyen gini..senang..malas nak gosok2..tak kisah la orang kata muka tembam ke...janji hati suka..hihihi

Fara_Adura said...

Memang mudah sangat tudung tue kan..cumanye susah nak carik yang besau..hiks.. ade gak ar..banyak yang singkat2 ala2 ekin pakai tuh.. hubby marah pakai singkat2..haihh..:)

Fara pon suke pakai tudung tuh..sebab utama..malas nak iron tudung len yang keronyok tuh

Ninie said...

i ada jual tudung N-Style...jemput ye..

http://shoppingnshopping.blogspot.com/

EIJAM'S FAMILY said...

senang kan mama aqilah.. just sarung jerk huhuh klu make-up skit akan bertambah cantik gitue