Friday, July 17, 2009

~ Dekorasi Yang Mama Berkenan ~

Mama dapat gambarDARI SINI, baru terjumpa web ni dari BLOG ANA, tapi sebab selama ni try bukak kat ofis... rupanya kena blok, patutlah tak leh bukak... tapi mama musykil...kenapa diorang blog eh...? padahal cuma web design umah je... musykil betul... sebab kat rumah ok je...boleh je... tak faham tul apa sebab diorang blok...hish..hish....

Jom kita layan design untuk master bedroom ngan biik tidur untuk anak...


Cantikkan....? Frame kat kepala katil tu...frame gambar atau frame cermin eh...? hiks... tak..nanti kita leh letak gambar kawin...mesti cun...ahaks beranganlah mama...berangan...bukan kena bayor pun...free of charge je...huhuhu...nampak moden tapi ada ke`english'an sikit...(itu ayat mama ye...tak de dalam kamus bahasa...)


Adeehh...ni pun lawa sangat-sangat....mama paling berkenan kat cadar dia.... adoi... sweeetnyee.... tapi kalau tukarkan cat dinding tu kepada kaler pink..lagi cun kot...kan...berangan lagi...hahaha..


12 comments:

Jaja said...

cantiknye cat yg pic first tuh.
saya dulu cari cat kaler tuh ler..tapi tersalah beli cat..terpaksa la cat jugak..uhuks
nasib baik cat tu ok.

masuk bilik rasa cool je..sukaa =)

Intanaziela said...

kak..dah nak pindah ke? selamat menghias rumah.. :P

yantz-yeem said...

wah...kaka x sabor nak emndeco ke???

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Salam...

Kak dah pindah ker? Slmt deco2 ner. Saya namanya jer dah 2 thn ada umah tp deco2 biasa2 jer lg, semua nk pulus, hehe...

zh-ena said...

sukanya blk master room tu..sejuk jea mata memandang

Diarihatiku1976 said...

aaa ler.. lawo.... itu kaler aku tu.... ahahahkakk

Nana said...

fuh!! mmg lawa..beznye klw dpt umah camne

ibu_arifa said...

Amboi..sungguh pandai memilih deko yer mama aqilah.. saya pun suka..tp tunjukkan asben sure dia ckp "tgk saiz poket kita jgk lah yang".. hihihi..
nak kena cari kerja nih.. biar poket tebal2 sikit...ada jawatan kosong?

CuTeMiUt78 said...

memang nice je tgk.. takpe la berangan dulu.. sok2.mana tau tercapai angan2 tu kan. :D

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah..cantikla rumah ni..bila la sy nak dpt rumah besar.. huhu

EIJAM'S FAMILY said...

mmg cantik sedap mata memandang..
a'ah betul tue kiter tukarkan ke colour pink lagi menawan...

kirana said...

pic yg atas tu sy mmg simpan nak wat kat bilik saye nnt hihihhii...kenan hijau dia tu