Tuesday, August 11, 2009

~ Cheezy Wedges Mama ~



Sebenarnya ni bukan cheezy wedges tapi mayonies wedges...sebab cheezy wedges tu harus ada cheese kot kan...ahaks... ini mama belasah je mayonies tu.. mana yang ada jekla...sebab dah teringin sangat nak makan yang buat sendiri... padahal nak beli boleh je.. tapi saje gatal tangan nak buat sendiri... so itulah hasilnye... oklah not bad... janji anak ngan suami suka makan... oklah tuh...tapi klu ada cheese cam kat KFC tu mesti lagi best kot kan... kat maner nak beli eh.. ada sesapa tahu tak..?

16 comments:

Diarihatiku1976 said...

aaa bedal je.. janji suami dan anak serta keluarga suka kan...

Hot Mummy said...

baru nk tanye akak, mane nak beli cheese tu.

shaifulsafar said...

menu diet jugak la ni yerk?... cam ner? dah berapa kilo turun?...hehehe

zh-ena said...

wah sedapnya..takper la mama tak cukup bhn pun, papa n aqilah tetap suka

mamaMUHAMMAD said...

sebenarnya cheese kat kfc tu bkn cheese kak.mayonis..yang oren tu campur serbuk paprika.klu nak rasa cheese campur whipping cream.beli kotak kecik je(emborg) rm6.95.

SyaNa said...

owh ye ke MAMAmuhammad???
bleh cuba neh

yantz-yeem said...

akak nie wat saya terliur tau...menci!!!!nakkkk

CuTeMiUt78 said...

blh la tu.. jadi gak.. asal suami ngan anak skee kan..

eynda said...

Serius bila tengok gambar je tadi ingat cheezy wedges KFC....janji family suka & jimat skit....sepeket wedges tu boleh buat banyak set :-)

Oyis said...

mamaMUHAMMAD,
la.. selama ni kita x mkn cheese la yg sebetulnya kat KFC tu? ish... tipah tertipu!

ASMAH ANIZAN said...

akak duk ampang area mana ekk.. salam kenal..suka baca blog akak

ppb_ppkp said...

mama..imah pon suker chezy wedges KFC...yg sodap tang chezy tu..walaaaaaaaaa..KFC ada jual dah lani..tambah rm1 hengget jer...dapat cheese...sodappp..
depa letak dlm bekas kecik tu... sodappp..ratah pon sodapp

ZqaZma Collection said...

salam..jom shopping cni..new update..jommm la..bminat sms akak 0127845721

Nana said...

nyum2..suke gak

Zura said...

sejibik cm kat kfc...

azrina said...

sedapnyer...terliur reen..