Tuesday, August 11, 2009

~ Tautan Hati Puspanita Jabatan Penerangan ~

Jumaat lepas kat ofis mama ada Majlis Tautan Hati Puspanita Jabatan Penerangan... Sesekali ada majlis khusus untuk wanita macam nih... seronok jugak.. almaklumlah... wanita sesama wanita berkumpul... memacam kisah.. memacam cerita... memacam ragam... Majlis bermula seawal 9.00 pagi...


Apa-apa hal... mama enterprem muka sendiri dulu ye... sila jangan meluat ye..ahaks...


Ada orang begitu khusyuk baca majalah.. coz doorgiftnya memacam megazine ada.. besh..besh..

Nama majlisnya pun begitu mengujakan...

Ha... sesekali majlis macam nilah dapat mengumpulkan semula geng-geng mama.. yang belakang tu geng kitorang dulu-dulu..tapi dah bertukar ke negeri.. so sesekali ada majlis cam ni lah dapat berkumpul dan bergosip semula...hahahaha.. kan Kak Maznah kan... `Weh Na.. pe hal la beg ko tu enterprem lebih dalam gambar ni ha? sebok ko ngan beg ko tuh eh...'
Betapa besarnya mama dok ngan twin mama ni kan... adeeh.. bila nak kurus lagi nih.. tak cukup kecik lagi mama rupanya...huhuhu...

Bila bergambar dengan makcik sorang ni..baru lah mama nampak kurus sikit...wekekeke... Apapun majlis berakhir hampir ke jam 4 petang... memacam aturcara ada.. ada jualaan.. ada game.. memacam game ada... dan yang paling best ada cabutan bertuah... tapi mama memang tak bertuah.. sebab bila nama dipanggil mama keluar dewan gi toilet... so.. burn cam tu je.. boleh? adeeh.. betul2 tak de rezeki la mama.. tapi tak perlah.. yang penting happy.. hadiah tu bab nombor dua kan..

10 comments:

shiemz said...

Hang nampak kurus, pasal hang dok depan.. hahaha.. ley gitu?

ami said...

bestnya banyak aktiviti puspanita kat sana..

zh-ena said...

mcm2 aktiviti ada kan

rynn2506 said...

haa..besh gak kan kak sesekali akak pose ngan twin akak tu...hehehe...

beshnye xtvt puspanita nih...
kalo ade kat opis kite pon kite sebok nak join..huhu

Diarihatiku1976 said...

amboi.. ko... aku gemuk tang tu jelah.. tang lain kecik tau...ahahahkaas

Mak Izz said...

ala kak, belum ada rezeki lagi. dua2 kembor dapat lak tu. bg chance kat orang lain la pulak. hehe.. ala, nk wtpe kurus2 x comel ah. kikiki... (nk sdpkan ati sendiri)

Aleeya said...

puspanita wt ape2..jarang sgt le aleeya gi he he, rajin akak ek..

ikan emas said...

eh..camne leh tpls n3 ni?

...eeee rindunya saat-saat tuu..
nostalgia indah yg sukar nak dilupa...ms ikan emas menyibok giler !!

Salam kt mama cun tuu...teruskan perjuangan !!!

sujaihah said...

kak nak tanyer jer...

gambar yang no 5 dr atas...yang akak kata twin akak tu...saya cam kenal akak tu...nama sia kak ziana ker?

sujaihah said...

sebijik betul la ngan kwn wan tu...kak nama twin akak tu saper?twin or kakak akak?