Friday, August 21, 2009

~ Tengahari Ni Makan Lagi Sehari Sebelum Puasa ~

Hari ni tengahari ni... C.C kat ofis aku ni belanja makan pulak kat Cafe bawah nih... memang hancur la diet ke apa ke 2-3 hari sebelum puasa ni..hancur punah ranah... mulanya cam tak nak join.. tapi diorang ni paksa-paksa gak..ceh.. orang nak belanja pun nak jual mahal kan.. eksyen je... padahal laju je makan..habis licin...ahaks...


Mama order nasi goreng kampung...


Ni my twin order mee hailam...
Soryla..tak sempat ambik gambar semua makanan yang diorang order... sebab semua dah ngap...


C.c aku yang pakai baju kaler oren sebelah kanan sekali...


Mak aih..betapa gemuknya mama bila berdamping dengan depa-depa yang cekeding nih.. cis.. lenkali tak bergambar kat korang berdua la...


Dah..licin..tinggal sesuap lagi... malu-malu kucing lak nak habiskan...hiks...


Ok..dah kenyang..hati senang..naik ofis..terus tumbang..tido...hahaha... mahu tak gemok... hish... camana mama leh jadi gemok sangat plak ni... hphone ni tak betul nih... haha tetiba je salahkan hphone...

7 comments:

~Ifa~ said...

ya allah enak nya cmua makanan tue...aik n3 makan lg.hancur,punah,berkecai diet itu.hahahah.tgh hari esok menu apa plak.huhuhu jgn kantoi.

zh-ena said...

selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak..byk kan amal di bulan yg mulia nie

rondo-ayu said...

ala mama ni, org nak blanja tibai ajalah, kalau x esok time posa....nyesal pulak he...ahaks.....

KUNTONG said...

Salam ramadhan mama. semoga mama n famili sihat.

Zura said...

selamat berpuasa...

CuTeMiUt78 said...

sesi makan2.. sebelum pose la ni

CuTeMiUt78 said...

selamat menyambut ramadhan... dan selamat menjalani ibadah puasa.. semoga puasa kali ni lebih diberkati