Wednesday, August 05, 2009

~ Wing Chair - Berkenannya Mama...~

Cantikkan... tengok yang fella design bagai tu... mahal sangat... tapi cavenzi ni price dia cam ok je... Berkenan sangat mama... tapi cam confuse je tengok web cavenzi ni...


Diorang display gambar yang kat atas ni...tapi kat bawah gambar ni ada kecik gambar seperti yang kat bawah ni plak.... lelain item dan lelain harga atau camana ek... confuse... nak ajak papa gi Cavenzi mesti dia cakap... ala kunci umah lum dapat lagi... nanti tak tahu klu beli nak sumbat kat mana...emmm dan sekarang ni dah perintah berkurung lak kan...? Atau harus ke balik keje ni mama singgah Cavenzi untuk meleraikan kekeliruan yang melanda ni ye....? emmm..pikir jap....ahaks...



Lawanyeeeeeee... berkenannya mama......mahu memalam termimpi-mimpi dok landing atas wing chair ni kan... adeeeeh... nak tunggu dapat kunci umah... mahu makan sebulan dua lagi... takkan sebulan dua ni tidur mama asyik terganggu dengan kemunculan wing chair Cavenzi ni... adeh...camana nih....

13 comments:

edrina said...

kak, sofa kat cavenzi ni kiter leh pilih2 cover dia.. akak cakap jerk nak yg camana & harga2 pun berlainan ikut material yg kiter pilih lah.

YAN said...

Betul tu kak.. Saya punya warna maroon..

my little family said...

cavensi tu bukan leh dpt on d spot. sekurang2nya sebulan br dapat, so leh la klu nk order dulu.. lgpun dia leh simpan utk kita..just bgtau bila nk suh dia htr je.. MA dah beli..br je sampai smlm..hikhik :-)

Iela Fazielah said...

ila pun suka bl brg cavenzi.... harga berpatutan n design cantik2.... tp my little family ckp brg dpt sebulan? pelik nye.... biasa seminggu je dah hantar... kilang dia kat balakong je

az1ra said...

samala kita kak..
berkenan sesangat ngan wing chair..dulu zaman muda remaja selalu berangan duduk kat wing chair sambil baca novel..indah jer rasa.. betul cavenzi boleh tempah dulu..tak boleh amik masa tu jugak..

Wife to Firdaus Ghazali said...

mmg puas ati ngn sofa cavenzi...sangat tegap...

M@L@ said...

cantek ler...brp mcm tu kat cavenci... kalo murah ok ler...

kirana said...

booking ja dulu kak..bayar booking rege..pas tu dh dpt kunci bayar penuh..

tp dengar cite srvis cavenzi teruk sekt..penghantaran lambat gilerrr
taktau la..ana tak penah beli..baca kat forum jer org dok komplen

hazlin said...

salam,
bila dah berkenan, beli je. nanti malam termimpi-mimpi...
mesti cun rumah baru nanti..

amie said...

cntiknya.. mmg b'kenan sesangat.. tp hubby suka ala2 kayu jati.. kang klau msuk kerusi tu tak kena plak..
beli je.. cavenzi bleh pilih kain.. ada murah ada mahal..

Nana said...

lawanye..cavenzi mmg murah kan..dlu bli prabot seme kt situ

edrina said...

ed booking seminggu jerk & lepas and dia terus hantar zass pd waktunya :-)

so far byk jugak yg ed beli dr cavenzi tapi servis takat ni tip top, ed dok kat puncak alam tapi kedai tempat ed order tu kat damansara on d way nak pi uptown tu after exit nkve tol.. okes jerk

POSH76 said...

canteknyer FELLA pun lawa2 gak hehe