Friday, September 11, 2009

~ Menu Berbuka Puasa Di Rumah Thai ~

Kerana hari tu dah berjanji untuk tempek gambar set menu yang we all order masa makan kat Restoren Rumah Thai.. so hari ni mama gagahkanlah jugak tempak ye... harap semua puashati..Ini je gambar yang mama sempat snap... lelain gambar.. ada kat kamera Ayah Ngah Aqilah...


Rumah Thai Butter Prawn


Pandan Leaves Chicken with Thai Sauces


Broccolli with Mushroom


Garoupa in 3 Flavour Sauces


Mixed Tom Yam


Sup Kosong

Add ImageFish Crackers


Kerabu Mangga


Popia goreng... actualy banyak lagi kuih...tapi tak sempat nak snap gambar... nanti asyik snap tak makan lak nanti...rugi weh..


Puding Sagu...


Aiskrim yang Aqilah tunggu-tunggu
Fresh Oren 1 Jug... dan boleh refill...
Alhamdulillah selesai... puashati... sedap....

8 comments:

mama tisya said...

sodap2 belaka..tp butterprawn kt cheng ho lg sedap..p ler try nanti

Pnut said...

ehhh kat mana rumah thai ni..
adoiii laa butter prawn dia tak tahannya nengok..sedap sungguh aiiihhh...

mahal tak??

ibu adam ariff said...

sedapnya..
kat ne ni..
ingatkan awak masak semua ni

eynda said...

Semua sedap :-)

Zura said...

terliurnye tgk...

hajarus said...

sedapnyer.... itu sajor yang mapu ku luahkan.... terliur dah ni...

zue_annie said...

uishhhh mguji keimanan ni tgk d siang hari huhuhuhu

sedap2

EIJAM'S FAMILY said...

wah nampak sedap belaka mama aqilah.. paling suka tomyam ngan ikan tue..