Tuesday, October 06, 2009

~ Discuss Wiring ~

Ahad lepas jugak... papa setlekan untuk buat wiring lampu, kipas, ekon.. kebetulan cina nak wiring tu ada datang... then Rabu atau Khamis baru dia buat kerja... katanya tunggu plaster ceiling siap...baru dia buat keje dia... mama harap petang Khamis mama ke sana.. segalanya dah setle.... semoga dipermudahkan semuanya tanpa ada apa2 halangan yang mendatang....


Papa tengah tunjukkan lampu mana nak letak kat dining... mana nak letak kat family hall kat atas bagai....


Baju merah tu Ah Fat yang buat plaster ceiling... dan sorang lagi buat wiring... actualy Ah Fat yang recomend cina wiring nih... malas nak cari orang lain... ambik je cina ni...


Mama tak tahu kenapa papa begitu gemuk di situ...hahahahha.... perutnye sudah maju ke depan... adakah itu tanda isterinya terlalu rajin memasak...???? ngeh-ngeh-ngeh....

10 comments:

alfa juliet said...

dah letak perabot segala snap lagi gamba ye..nak tgk

zh-ena said...

tak sabar nak tggu bila dh siap semuanya

MarlissaMusa said...

hi akak,
mesti teruja kan..tak sabar na tgk bila da siap sepenuhnya :)

CuTeMiUt78 said...

wah... mesti excited dah nak pindah kan.. pas ni dah blh masukkan barang2 skit2..

Oyis said...

wah... progress dah byk dah rumah mama aqilah ni... tumpang seronot tgk :)

Mak Su said...

hehehe, tentu tuan empunya blog ni masak sedap :)

p'na mama oja said...

syoknya renovate umah.. x sbr tgu siap...

sy nie bila la gamaknya.. nak gak deco brsama ah fat..hehehe

atie said...

Nampak cam progres banyak dah dik... tak lama lagik boleh duk umah barulah yer....bestnyer...

EIJAM'S FAMILY said...

a'ah betul xsabar nak tgk akak decoumah akak tue

nasazfrog... said...

saya ni sampai sekarang masih lagi mendeco umah kak.. dok umah sendiri mcm2 nak hias kasik cantik... saya suka tema modern kak.. tak sabar nak tgk deco umah akak... :)