Wednesday, November 18, 2009

~ Bunga Dari Papa Lagi ~



Seee...... Isnin mama dapat bunga lagi... lalalallala....nyanyi sukati...
Lily again... whatever la papa.. janji mungeee mama dah suka...
Papa macam dah tahu-tahu je... nak kasi bunga kat mama bila bunga di ruang tamu ofis dia bertukar... waaah.. papa dah pandai dah... tak perlu mama ajar... wakakakka....
Lily kuning yang masih kuncup... kuncup maksudnya masih belum berkembang la...
Tapi esoknyee....
Haa...ambik ko...


Cantik ya rabbi.. cantik dari yang last week la u all.... adoi.. sukanya hati...
Mama rasa macam mama yang tanam bunga ni... wakakakka...



Besar weh... lebih kurang besar muka kita nih... bestnyee...



Ada dua kuntum... satu ni belum kembang lagi... esok kembangla ni kot...
Alahai bestnye... Sabtu ni ofis papa mesti tukar bunga baru lagi... Bunga apakah... sesama lah kita tunggu.. harus ada habuan untuk mama nanti... kot dapat tulip ke... roses ke... tak kisahla... janji bunga... jangan bunga tahi ayam udah.. mama tak nak!...ahaks....




9 comments:

rynas said...

wahhh tentu hati berbunga-bunga jugak nie

ibu 2AZ said...

hati pun riang gumbira je kan tgk ini bunga..mmg kembang setaman nih..hehe

ibu_umairah said...

..wow best nya dapat bunga dr org tersayang.....

Sue said...

waa bestnye dpt munge free.. opis hsbd akak mmg salu tukar bunge ekk.. untung la gitu

~ yus ~ said...

seronoknya kak puteri dpt bunga.

Kak jeles tau. Yus dapat kunci dulu, tapi akak yg dah duduk rumah sendiri dulu...huhu

eynda said...

Alahai...terasa bahagia je baca entry ni :-)

a.z.n.e.e said...

canteknye...

baru arini notice yg lily sgt cantek...

alfa juliet said...

cantik!!!

alia said...

wah syoknya dpt bunga