Wednesday, November 18, 2009

~ Langsir Baru Mama ~







Langsir ni adalah sponsor dari Atok Aqilah....
Jangan harapla mama dan papa nak beli tetengah bulan ni kan...
dan juga dalam keadaan sekarang nih... Jahit sendiri adalah lebih jimat...
Semuanya diuruskan oleh Atok Aqilah...
Mama cuma tolong pasang pin...
dan gantung sahaja... ahaks...

Pilihan warna adalah atas persetujuan bersama....
Cantik tak..???


16 comments:

MRS. K said...

cantik..cantik..

mama suri said...

cantik2..
tgk langsir mama aqilah..
tingin di hati nak tukar langsir baru..
hehehe...

hajarus said...

wah... cantik la mama aqilah... hajar sker....

SuriYati said...

cantik3x...sama ja warna ruang tamu rumah kita...ala2 coklat cream gitu...ehheheheh

aZeeMaH said...

cantik sangat kak!

(erkkk...sbb kaler tu kaler feveret kita jugak...wakakkakaka...haiiishhhh geram nengok nih)

HasneY said...

wah..wah..mmg cantiklaa kak puteri..tidak dinafikan lagii..pemilihan color yg sesuaiii skaliii

kirana said...

cantiiikkk!!!suka color tu..nampak classs

Hot Mummy said...

Cantik!!!ina suke kaler2 mcm ni tp my hubby x suke plak...

ibu 2AZ said...

cantik kaler..i pun minat kaler cenggini..jahit sndirik lagik jimat kan..sbb jahit lurus..

@e_da said...

simple pun cantik dah kak...

EIJAM'S FAMILY said...

cantik i suka

Myrabella Yeo said...

Ha'a... memang cantik! Dah lama Mama Myra teringin nak tukar langsir... tapi tak penah cukup bajet! huhuhu...

my little family said...

mesti la cantik..sbb sama kaler ngn yg MA punyer..hihihi

Pnut said...

simple but nice.. earth color..
menarik...
sy mmg minat kaler-kaler earth ni..sweet..

NJ said...

wah mama..langsir baru..cantek la..kaler tu akak pun suker..ada member cakap kaler tu kaler koperat..ye la kot..tapi akak mmg suker coklat..byak baju n tudung kaler coklat skrg ni...langsir mama mmg cantik dan simple..class kan kaler tu..mama lg la suker tu kan..
duk tenung langsir sambil duduk kat wing chair tu kan..kan..

shaifulsafar said...

sangat cantik langsir dan perabutnya.....

selamat mendekorasi....