Monday, December 07, 2009

~ Hello Papa Qilah ~



Aqilah sekarang ni suka sangat bercakap kat phone... setiap hari... mesti mintak atok call papa... dia kata.. "Qilah nak cakap ngan papa.." so layankan ajelah... kebetulan dalam set mainan dia tu kan ada hphone mainan (Actually hphone mainan dia dah ada 4-5 ketoi dah)...



"Hello... papa... Qilah nih...."
"Papa belikan Qilah baju Ben-10, baju ultraman, baju tom n Jerry...."




"Okey.. By papa..."
Cakap 3 ayat tu.. cukup dah.. pastu terus dia letak hphone.. tak sempat kita nak cakap apapun... kiranya dia tak nak dengar apa2 alasan dari kita.. tuh yang terus dia letak hphone tu.. kelakar sunggu...



Dah call layan la Tom N Jerry.. Ben-10 la... ultraman la... Mickey mouse la.. memacam la citer dia.. sampai kitorang semua tak leh nak tengok chanel lain... selain dari chanel kartun dia jek....



5 comments:

SUZIE APAI said...

sama la kt umh ni pun....dia dh concuer chanel

Nurkasih said...

Salam
hi mama aqilah...
cute la anak u...sama lah mcm anak saya asyik nak tgk channel kartun je...xde tgk channel lain..jom follow me...eheheh

alfa juliet said...

pandai aqilah ckp phone

Mommy Lily said...

eh baju qilah sama la dgn baju lily.

qilah dah pandai helo2 request papa beli baju ye..comel je

antalya said...

sheksi nye aqilah nye baju