Friday, December 04, 2009

~ Seharian Bersama Aqilah ~

Semalam mama bercuti... kebetulan Atok Aqilah kurang sihat... demam dan batuk... mama pun tak sampai hati nak tinggalkan Aqilah dengan Atok yang kurang sihat... so.. emergency leave la mama semalam... ambik alih jaga Aqilah... Aqilah yang semakin nakal.. Aqilah yang semakin betah berkata-kata.. Aqilah yang semakin bijak.. Aqilah yang semakin banyak ragamnya.. Aqilah yang semakin degil... Aqilah yang semakin manja... yang semakin.. semakin tu semua lah ada kat Aqilah... hahahaha... cam tuh lah dalam membesarkan anak... itu baru sorang tuh... kan... tapi apapun alhamdulillah pada tuhan... kerana dikurniakan anak seperti Aqilah... kadang2 rasa geram.. rasa tension... rasa memacam... dengan segala pe el anak ni... tapi itulah rencahnya.. tanpa pe el anak ni... tak meriah hidup.. ada yang kurangnya...


Time mood dia ok... suruh jekla dia posing camana pun...
Sebut je One... two.. threeee.... confirm gambar cantik...
Itu time mood okeyla... kalau time mood dia tak ok tu...
Siaplah hphone dicampaknya sampai berkecai... hahahaha...






`Cantik tak rambut sayaaa.....???'

Time ni memang mood dia okey sesangat... so gambar posing dia pun.. nampak sangat bersahaja... cuma hasil hphone cikai mama ni je yang blurrr... huhuhu...

p/s ~ Ayah Ngah Aqilah... bila mahu photoshoot.. tingin nak photoshoot ala-ala studio gitu... wekekeke....


5 comments:

mama tisya said...

wah makin pjg rmbt aqilah...mcm bkn sebaya je ngan tisya...mcm bdk besar...die tk rimas ke rmbt pjg2?tp die ok kn bila ditocang..mcm tisya tk suka tu yg potong pendek

Hot Mummy said...

laaa..akak ade umah ke semalam? patut la ina lalu depan umah akak pintu terbukak.

PuteriSatu said...

eryn ~ so far dia ok je ditocang ke.. diikat ke... di apa kan pun.. tak de hal... sebab tu dia tak kisah rambut panjang... dan mama dia pun tak kisah...ahaks..

PuteriSatu said...

ina ~ la hai.... naper tak singgah...?

Kak anie said...

Mama...dia semakin comel...memang cantik rambut dia tu...