Tuesday, February 09, 2010

Ada Sesiapa Nak Beli Rumah????





Taman Teratai
Berdekatan dengan Nilai 3
Sesapa yang bakal bekerja ke Putrajaya
Sila usha-usha rumah kat sini...
Harga sangat mampu milik...


10 comments:

@e_da said...

ui murah tu.. tp jauh lak dr opis sy kalau tak leh juga kenen2 nak beli...

Mak Su said...

menariknyr, maksu nak cari rumah teres, tapi nilai... jauh gaks ler. maksu kerija kat key ell

kirana said...

jd ejen rumah pulak kak?

Rahsia Blog Famous said...

nice blog! sy follow blog ni..
sy harap awk follow sy juga.. ;-)

sy nk kongsi rahsia bagaimana sy boleh tingkatkan follower dan trafik ke blog sy dlm masa yg singkat dengan bantuan SISTEM BLOG AUTO FOLLOW YANG HEBAT!!

rynas said...

akak ..harganya ok sesangat. tapi tulah ada prob belum setle kalau tak nak jg survey2 kat situ.

iNa said...

murah gak...harga berpatutan.. :)

CIK NANA said...

Salam kenal..
Na pon nak beli umah gak..
Tapi tengah kumpul duit!;)

Anonymous said...

akum put3 satu. ingat lg tak ni lempoyak. dah lama x masak blog ni. dah besau pun anak dara awak tu yek!

Anonymous said...

akum put3 satu. ingat lg tak ni lempoyak. dah lama x masak blog ni. dah besau pun anak dara awak tu yek!

Anonymous said...

[... ] is one another relavant source of information on this topic[...]