Tuesday, February 09, 2010

~ Wishlist Mama Untuk Aqilah ~





Wishlist mama untuk Aqilah ye.. bukan untuk mama...
Ingat dalam sebulan dua ni nak set-up bilik tidur untuk Aqilah...
Masa sangat-sangat tak mengizinkan... katil dah ada...
Dah lama niat nak beli almari Ikea ni untuk Aqilah....
Tunggulah kumpul duit dulu.... ahaks...
Bilik nak kena cat dulu.. baru cantik untuk di deco.... kan...
Insyaallah ada rezeki... pelan-pelan kayuh orang kata....
Kalau boleh mama tak nak terburu-buru... biar betul2 puashati...


10 comments:

MRS. K said...

sama la pulak wishlist kite kak.. hahaha... tapi nak beli almari kecik je utk hadif...

Chik Na said...

kumpul jangan tak kumpul :-) nanti bilik aqilah mesti cantik

ratna said...

almari yg first tu sama dgn almari anak saya.. masa beli dulu kat ikea ada promotion.. dpt RM149 jer.. tp skrg tak tau la ada lagi ker tidak promotion tu. tp almari ni amat bagus..

Afne said...

wah bestnya aqilah nk dpt lemari sendiri. ntah bila nk ngemas bilik tgh utk hana.

Mr PenyuBiru said...

dua jenis barang di atas saya dah beli utk anak saya. yg almari tu ok la. yg drawer tu saya nasihatkan jangan beli,sebab drawer tu tak berkualiti. rel cepat rosak,bhgn bawah setiap drawer mudah lentur. tapi kalu drawer tu digunakan tuk simpan bende² ringan, bleh kut. saya guna drawer tu tuk simpan baju anak² yg dah dilipat.tak sampai dua bulan dah rosak rel dan bahagian bwh lentur.huhu..

alfa juliet said...

saya pun nak beli almari untuk anak2...ikea?? tak mampu kut..hehe

Jaja said...

kak put, wardrobe tu rege da naik doww..dulu beli RM199 je..skrg RM249. tapi drawer tu skrg da murah..dulu beli RM269 skrg udah RM199...pandai ikea main harga yee..huhu

dua2 berbaloi..alhamdulillah, almost a year pakai still kukuh lagi..padahal drawer tu letak baju saya n hubby..hehehe
hopefully lasting la sampai bila2

kirana said...

ana pon tingin lemari gini kak oooiii
kalu beli nk bwk balik tu lerrrr

mummy_ayu said...

wah..bestnya qilah nak dapat bilik..dah berani ker dia tido bilik asing?

delima said...

wah kak.. saya dh bli dh tuk hannah.. suka btol dia.. tp letak tingkat atas.. kami ni nama je duk rumah 2 tkt tp seminggu sekali baru naik atas.. wakakakak selalu duk bwh je... malas nk turun naik tangga.. ahaksss..
beli kak murah je.. almari laci tu 199, yg almari tinggi tu 249 je.. hahahahaha last thursday baruuu je jejak ikea.. masih available lg brg yg akak nak tu.. hikssss...