Thursday, February 25, 2010

Cadar Baru Lagi



Hari ni mama cuti... disebabkan Atok Aqilah sakit pinggang... so mama kena take over jaga Aqilah... selalu memang macam tu lah.. Atok Aqilah kalau balik kampung je... confirm balik ke sini akan sakit pinggang.. kat kampung dok buat kerja tak habis-habis.. bersihkan rumah.. maklumla rumah kitorang kt kampung tu bukan ada orang duduk pun sesekali balik tuhla nak berkemas membersih bagai... tapi nampak dah semakin kurang tuh... kebetulan esok pun dah cuti.. sabtu ahad pun cuti.. insyaallah next week baikla tuh....



Mama cuti... mama suka tukar cadar... Aqilah pun sangat suka bila mama tukar cadar... huhuhu... tengok tu .... macam tuhla setiap kali tukar cadar... baru kemas... pastu lompat2 atas katil ni... cadar ni beli bulan lepas... tak pakai-pakai lagi... Sekarang ni mama suka sangat beli cadar... dah aim satu lagi cadar kat Giant Nilai tu... kaler pink... tapi tak de cpmforter la... tapi sangat cantik... tunggu la gaji papa esok lusa... harus mama pujuk suh papa belikan... ahaks...

9 comments:

MIA said...

kak, sy silent reader akak... suka baca blog akak ni... slalu baca x komen tp ari ni br nk letak komen sbb hobi sy pon mcm akak.. suka beli cadar & comforte... hihi... rasa best je bila tgk cadar & comforter baru terpasang kat katil ;

Ju@Lucky^Mummy said...

cantik nya mama~ pinky2 gitu.. very soft.. sejuk je mata~

zh-ena said...

lembut ajer colour cadar tu..

esok berday mama kan

selamat hari jadi
semoga bahagia selalu

mummy_ayu said...

cantik cadar tu..i like...ayu dulu pun suka gak tukar tukar cadar..but bila dah ada 2 orang kecik tu..tinggal kenangan jer...

~♥ iella ♥~ said...

cantik...bulat..bulat..bulat...

Mak Su said...

cantikler cadar mama tu, selalunya maksu beli abstrak jer, sesekali nak feminin plaks lah

alfa juliet said...

hobi yg saya tak ada..cadar pun banyak org yg hadiahkan...baguslah mama, memang sgt motivated mencantikkan rumah

aie.ezza's family said...

chantekk..chantekk..bekenan pun ye jugak..
mmg kaler pilihan smenjak dua menjak ni...
hmm..nak cari gak ler ;)

Nad Eusoff said...

cantik sgt!