Monday, February 08, 2010

Ke Nilai 3

Hajat dihati nak tengok bunga-bunga dan perhiasan rumah... alih-alih kitorang cuma terjah kedai perhiasan rumah je... ngan KK Home Deco...


Nak beli ke tak... nak beli ke tak... ntah.... cantik tu memangla cantik...


Mama tengok papa lebih excited dari mama terjah kedai-kedai english style nih...
Itu adalah satu petanda yang cukup baik....ahaks... Apa yang we all beli... tunggu next entry ye... nanti mama beritahu... tapi barang kat Nilai 3 memang harganya cukup berbaloi-baloi.. cuma kena sabar sebab kawasan tu tengahari memang panas ya allah... huhuhuh.. kitorang tiga beranak memang terjah mana kedai yang senang parking je... jejauh.. memang tak terjah la.. tak lalu nak jalan kaki panas2 cam tuh... ok... citer seterusnya di entry yang selanjutnya...

3 comments:

alfa juliet said...

nak gi nilai 3 tapi tak larat jalan..hehe

emy/mamasuri said...

lama dah x g nilai 3...
huhuhu...

Pnut said...

mama, kalau barang english style kat nilai 3 ni mahal la mama..
saya prefer beli kat romantika lagi..lebih murah...jom pegi romantika shah alam...eheheh akt sini akt bangi ada, kajang pun ada...

kami pegi nilai 3 biasanya ptg, maklumlah dekat..eheheh biasa petang pukul 4-5 baru pegi..

lagipun dah sokmo pegi, tau dah mana kedai nak tala..so senang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...