Sunday, March 14, 2010

Mesti Ada Yang Pening

Mesti ada yang bukak blog mama... sakit mata tengok blog yang tonggang terbalik ni kan... Sekarang mama dalam proses menaik taraf blog mama nih.. (Eceeceh.. naiktaraf la konon...) Tak de maknanya pun naiktaraf... saje nak tukar template macam dah boring dengan template 3 kolum tuh... so nak balik pada 2 kolum... (Ahaks.. padahal... nak 3 kolum.. tapi tak jadi... tetiba jadi 2 kolum... mama dah malas nak gi study koding... so.. redha ajela... ahaks).... Semalam lain.. ri ni lain template mama kan.... ntah template semalam macam semak je tengok... mama tak berapa suka tengok blog mama crowded ngan memacam hiasan sebenarnya... biar simple but nice orang kata... hahaha belasah... Apapun... ada komen tak ngan layout baru nih.. layout ni mama ambik dari template blogspot je... yang ada sekarang nih... untuk yang view blog mama... ada masalah tak? lambat loading ke... lembap ke.. apa ke... atau any komen...minta feedback ye... kerjasama amat dialu-alukan.. terima kasih...

Header pun mama ambik apa yang ada je.. header seperti biasa from Shiem dia jekla yang setia melayan mama tuk buat header.. ahaks... thanks so much shiem.... Kalau rajin sila lah buat lagi ye... hahaha.. hutang-hutang dulu pun mama lum langsaikan... tak per.. ada masa lagi... kan.. kan.. kan..


15 comments:

Mommy Lily said...

ye betul mama, lagi simple lagi senang nak baca. anyway yang ni memang nice and sweet

LiAnA said...

nampak kemas dh yg ni.. :D

alfa juliet said...

ok simple n nice

ikan emas said...

suker yg lama..

p/s- ada hajat nk tukar landskap jg..tapi tak byk masa n tak mau pening-pening

chuya said...

pueh mato den nak baco... hehehehe torang laie jolas... eh sejak bile aku jadi org nogori ni...

risanur said...

risa pun tukar template baru coz dah bosan dgn template lama...pastu pening gak la...
sama2 la kita mencantikkanye...

Puteri Satu said...

momy lili ~ ya ke...

Puteri Satu said...

liana ~ kemas eh...? jenuh nak ngejas... ahaks..

Puteri Satu said...

alfa juliet ~ okla tak saraat kan..

Puteri Satu said...

cik ani ~ ya ke cik ani.. dah jemu la ngan yg lama...

Puteri Satu said...

risa ~ yer..sesama la kita..hiks..

Puteri Satu said...

chuya ~ hiks.. tak kisah la..nogori ke ape ke...hiks..

Oyis said...

ok dah ni. sweet n simple, mama. btw, saya nak tanya, kalo kita tukar template kan, hilang x komen2 kita? saya ada plan nak 'renovate' ni, tp belom berani ehehhe...

Delima said...

ni simple sgt plak kak.. saya lg suka yg sbl ni...

saya punya blog pun dh tukar template... satgi nk reno lg sikit-sikit.. dh lama tk aktif kan blog ni kesian dia... hahahahaa

Kak T, JB said...

OK, i like....
Simple n nice...
Carry on