Monday, March 29, 2010

Set Kerusi Untuk Minum Petang


* Kalau spray kaler putih.. mesti lagi cun kot....kan..???

Dah lama sebenarnya nak beli kerusi ni...
Dari bulan-bulan lepas dah....
Tapi bila gi tanya... rege semua RM350 dan ke atas...
Bajet ciput je... ye tak ye... pendamkan ajelah hasrat nak beli tuh...
Tetiba... hari Sabtu tu... sajelah gi Nilai 3... nak beli hadiah besday anak jiran ni...
Tetiba lalu kat kedai yang sama... tengok-tengok rege dah jadi RM290....
Tawar...tawar....tawar... prung-prang..prung-prang...
Dapatlah RM250.... Apalagi.. rembat ajelah kan...
Tertunailah sudah...salah satu wishlist mama...
Salah satu ye... banyak lagi benda nak beli...
Tapi tak perla.. pelan-pelan kayuhlah....

10 comments:

MRS. K said...

kay punya yg bos kasi from ikea.. murah skit.. RM69 satu tapi kena beli meja la.. ada lam rumah lagi... tak kuarkan lagi..sayang...huhuu

A.I said...

a'ah..kalu kaler putih lagi vouge. tp yg ni pon dh santek.. :)

M@L@ said...

cantek nyer...betul lah kalo cat putih lg cun kan...

Delima said...

saya aim yg set kerusi meja yg batu kak, nak wat letak kat blakang rumah.. bleh lepak-lepak..
nyway, set tu cantek kak.. kalo putih lg cantek.. matching dgn bingkai tingkap akak tu.. hehe

rosmona said...

smart arr kak.. kaler puteh mmg best..

noor said...

Salam mama aqilah.....
santeknye.....bestkan dok kat luar sambil minum air ngan cekodok bilis...sambil hirup udara segar...hehehehe...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

tak yah kaler ngan putih pun dah cantik kak......susah sikit nak kotor..tp if nak cat putih pun cantik gark..kena lah ngan tema warna rumah akak kan

ibu 2AZ said...

a aah lah..cantek..kite pun berkenan..nih wat teruja je nak ke nilai 3..

Iela Fazielah said...

cantik la kak set kerusi tu.. ila berkenan sgt

Cik Puan kasih said...

klu kaler putih lg nampak cam english style tapi kaler ni pun dah cantik dah hehehe...