Monday, April 12, 2010

Coklat Tukar Putih...



Satu lagi wishlist mama untuk Teratak Puteri.. sudah terlaksana..
Alhamdulillah... nak wishlist yang hebat-hebat tak mampukan...
So... takat cat mengecat.. tukar menukar ni je yang mampu..
Apapun... mama dah bersyukur sangat dengan apa yang ada...
Yang pasti... mama sangat gembira dan puashati dengan pemegang tangga yang sudahpun bertukar putih itu... best...best...
Ikutkan hati... kat sudut tangga sebelah kiri tu... nak buat sudut english...
Tapi tak tahula bila nak terlaksana... no idea.. sebab mama tak reti sangat...
Tak perla..pelan-pelan kayuhkan...

17 comments:

Alida Ali said...

ctkkan kaler putih bersih je...tp kena jaga btl2 kotor skt cfrm nampak...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sgt sedap mata memandang ler sis...damai jer kaler putih nie kan...
wah....makin berseri2 lah teratak puteri.

sis, letak gambar2 aqilah or gambar2 family di sepanjang laluan naik tangga tu pun sure cantik...just pandangan jer nie...he he he he

emy/mamasuri said...

cantik2..
bersih suci murni...

Delima said...

udah semuanya putih kak?
dinding harus tukar kaler lain.... nti hiasan dindingnya tak menyerlah...

Jaja said...

feewiiit...cantik la mama =)
insya allah, azam akak nak jadikan umah akak english style pasti akan terlaksana. biar lambat asal selamat =)

erienz said...

cantik...

erienz said...

wow..cantiknye....nak buat jgklah...suci gitu

NJ said...

salam mama..
ermm dah jadi HENGLISH la ni..ok la tu..dah putih..rak dah ada.. bantal n quilt pun dan match.. bunga2an mama dah ada..kena tambah nti curtain bunga2 plak.. siap dah henglish jadi..kak N pun suker la..cantikk..sejuk mater mandang..

Oyis said...

cantek la mama, mcm pro dah saya tgk. saya suka, tp x mampu nak buat kat umah sendiri lg

Lelord said...

syantekkkk...sejuk mata memandang

alfa juliet said...

cantik.ataupun bleh buat rak buku kaler putih....

Chik Na said...

bila tengok mama cat warna putih, pemegang tangga tu teringin nak cat putih jugak..

kirana said...

cantik kak...sepadan la ngn gril putih tu..
tlg la cat umah sy sekalik heheheh....malas tul nk ngecat tangga..

Aleeya said...

wowww cantek laaaa puteh bersih jer..

ibu 2AZ said...

cantiklah dah kaler putih..tenang je nampak..

hajarus said...

cantiknyer.. putih suci lg murni...

Mak Izz said...

pintu pun kena cat putih atau light grey kak. sbb kaler coklat dh x brp 'in' dgn tema putih. begitu jugak dgn kaler langsir (tp sy tau akak otw tukar langsir kan)

anyway, good luck dlm mendekorasi rumah!