Sunday, April 18, 2010

Wallpaper Pun Sangat Cantik...

Semalam mama ikut Cik Ngah Aqilah gi survey-survey Wallpaper... Ada satu kedai wallpaper kat Jalan Salak nama D'Bond Wallpaper... Jalan menghala ke kota Seriemas dari Bandar Nilai Lama... Diorang tengah buat promosi.. less 60%... memang harga sangatlah berpatutan... tapi mama tak sempat nak snap gambar... sebab lupa... dah nak balik baru ingat... huhuhu... Untuk rumah yang berkonsepkan Moden Kontemporari.. memang sangat sesuai... macam-macam design wallpaper ada.. dari mahal.. hingga yang murah pun ada... Teringin juga nak buat kat Teratak Puteri ni... tapi lum decide lagila... kena discuss ngan papa dululah baru leh buat keputusan... tapi memang sangat cantik.. dan mama sangat-sangat berkenan juga...

Mama try search kat cik google... mama terjumpa website ni...wallpaperboutique
dan web ni MelodiLara design dia sama lah macam D'Bond Wallpaper tu jugak...


Design ni memang mama sudah jatuh cinta... teringin buat kat bilik cenggini...


Kat hall pun sesuai gak... memang design ni buat mama tak tidur malam... huhuhu..


Kaler ni pun cantik...kat living hall..


Pink pun ada.. memacam design... pun cantik...


Ni pulak pink belang-belang...


Pink bunga-bunga pun ada..





Apapun... tunggu kumpul duit dulu... hiks... next year kalau bajet mengizinkan... boleh kot...

8 comments:

Mama Balqis said...

cantiknya..teringin nak buat jgk tp rumah lum ada...

E'za a.k.a mama Luqman said...

A'aa..la akak,..more versetile klau compare ngan bunga2 english tu,..klau sesuai ngan akak sekeluarga,..pesalahnya kan?

gee ryder said...

saya pun suka wallpaper..
tp bajet xmengizinkn lagi, terpaksa cat jela dulu

Orked said...

lawanye..cantik..minat gak..lembut je warne warne bilik tdo tue

erienz said...

mmg cantik..kena kumpul duit ni...teringin gak nk ada wallpaper...

HasneY said...

cantiknyer kak puteri, kita pun teringin nk bilik cantik2 chengitu..he.he.

syAmiL said...

kaka..bleh bg list of contractor yg wat plaster ceiling n cabinet x?klu ade grill murah pun ok..emel saya dinoblizz@gmail.com..thanks ya

syAmiL said...

kakak..blog yg menarik..nk mintak tolong akak bg saya list contractor utk plaster siling n cabinet x?emel saya ye kak --> dinoblizz@gmail.com..thanks ye kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...