Friday, May 14, 2010

Birthday Aqilah Najla


Sayang mama dah besar dah... dah 3 tahun ye nak.... Tak sabar nak tiup lilin dan nak nyanyi happy birthday tuh... padahal tengah mamai baru bangun tido ni...


Happy birthday to u.... happy birthday to u...
Happy birthday to Aqilah Najla.. Happy birthday to u...
Hahaha..cepat je dia tiup lilin tu.. lagu lum habis lilin dah padam...wekekeke...


Semoga Aqilah membesar dengan sihat dan bijak ye sayang....


Pastu dah tak sabar nak bukak hadiah... dah bukak tu.. boleh dia cakap...
Thank you papa... hahahaha....

16 comments:

** atie + aisyah ** said...

so sweet la aqilah... Happy Birthday... Moga membesar dengan sihat, bijak dan jadi anak yg solehah...

risanur said...

hepi besday aqilah najla...moga menjadi sorang anak yg solehah dan mengembirekan hati papa dan mama...

LiAnA said...

happy birthday Aqilah... mcm sedap pulak tgk kek tu hihi

FIESYAH said...

happy birthday Aqilah...u so sweet :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

mane gambar potong kek? huhuhu.....

Ogy said...

happy beday aqilah...sodapnyaa kek tu..nk cikit bley..hehe

aishah said...

slmt hari lahir aqilah.

nanonano said...

wow !
sepsi..nmpak lurah..
ekekke :p

mummy_ayu said...

happy birthday qilah....

Mak Izz said...

gmbr 1st pic tu aqilah cekci. nsb baik br 3thn kak, kalo 13 thn uit bahaye!

Zue said...

happy b'day aqilah...semoga aqilah jd anak yg selalu dgr kata mama ok..??nnti blh tlg mama jaga adik...

ppb_ppkp said...

seronok tgk kakak aqilah potong kek..
happy ja..
re: mama...heheheh..aura mama sampai kat perlis dah..
doakan imah ek mama..

E'za a.k.a aiezza sue said...

terserlah sudah gaya2 utk menjadi kak long di situ :D

aNIe said...

Happy birthday to aqilah...semoga menjadi anak yang dibanggakan ibu dan ayah

SURIA AMANDA said...

Happy Birthday Aqilah..jadi gud girl yer...

Mama Balqis said...

happy birthdaya Aqilah! Makin comel anak dara ni!