Thursday, May 13, 2010

Jemputan Mama....



Dengan rendah hatinya mama menjemput rakan-rakan blogger ke majlis doa selamat dan majlis harijadi Aqilah seperti di atas...

P/S - Sila maklumkan kehadiran dengan mama secepat mungkin melalui H.Phone, Email, YM, Skype atau Facebook untuk mama berikan Addres penuh kediaman mama... Memana yang dah tahu tu... oklah.. pada yang tak tahu... sila maklumkan...

H.Phone : 012-2701522
Email : mama_aqilah07@yahoo.com
YM : puteri_satu
Skype : puteri.satu
Facebook : puteri_satu

9 comments:

nanonano said...

huiii mcm meriah je..
bes ni klu dpt join,
tp apekan daya, jauh :(

kirana said...

jumpa di sanaaaaaa!

Mak Su said...

tahniah, dah 3 tahun dah :)

tak dapat join :(

Drama Mama said...

haaa selamat hari jaddi aqilah. suer meriah party dia nanti. tak dapat lah aunty yang kat penang ni nak join, jauh sangat.dapat wish ja lah :-D

http://twinkywinykstars.blogspot.com

Delima said...

tq for the invitation tp tk dpt dtg la sb haritu kene pi segamat... teringinnnn nk dtg, tp insya Allah lain kali la yer.. teringinnn nk tgk rumah baru akak tu.....

rynas said...

ucap selamat hari jadi untuk Aqilah dr jauh jer...

aZeeMaH said...

nak joinnnnnnnnnn

b.O.n.d.a said...

assalamualaikum..
jiran jauh a.k.a taman depan seberang jalan sinun nak datang blehhhh???
=p

happy 3rd birthday aQilah!
muahhhh!!!

YAB said...

Aqilah suka x present yg kita kasik
sorry kami lambat just drop by Baba pass present tu kat papa aqilah

Jom Belajar ABC
YAB-190