Monday, May 24, 2010

Doa Selamat + House Warming + Birthday Aqilah Najla

Apapun alhamdulillah majlis minggu lepas.. berlangsung dengan baik....
Dan alhamdulillah... hajat untuk majlis ini.. tertunai sudah...
Mama sangat berpuasahati...
Apapun jom layan gambar....
Photographer tetap seperti biasa...
Welldone Photographer(Ayah Ngah Aqilah)....
Kepala weng-weng.. tekak mama pun mual-mual...
Tak larat nak bebel lelebih... harap berpuashati dengan gambar yang ada...
Banyak lagi gambarnya.. tapi mama tak sempat nak pilih...
Ini je yang sempat... minta ampun ye...
Dan satu lagi.. maaf beribu maaf mama pohon pada rakan-rakan blogger.. rakan ofis.. jiran tetangga.. sebab tak sempat nak bergambar satu persatu dengan semua... harap semua faham keadaan mama... majlis di rumah.. tak sama dengan majlis di luar... harap semua faham ye...




Terima kasih pada Ustaz Azli yang sudi mengetuai membaca yasin dan doa selamat...














Ramai yang hadir.. sehinggakan terpaksa tumpang makan kat umah jiran depan...


Actually ramai lagi bebudak yang hadir.. tapi diorang semua dok berhadapan...
So tak nampak dalam gambar...






Apapun.. setiap tahun mama menyanyikan selamat harijadi untuk Aqilah.. setiap kali itu airmata mama bergenang... setiap kali itulah.. mama terasa baru semalam mama lahirkan Aqilah Najla... setiap kali itulah juga mama rasa... dah besar anak mama... selagi mampu.. hanya kebahagiaan dan keceriaan yang mama ingin berikan untukmu nak....









3 comments:

@e_da said...

seronoknya.. meriah majlis besday aqilah...

Nurkasih said...

Comel la aqilah ...ada hati nak potong kek sendiri..eheheh...apa pun Hepy Besday...

Kauthar said...

meriahnya majlis aqilah..beruntung aqilah :) Happy Birthday buat aqilah yang ciut!