Monday, May 24, 2010

Teringin Makan Bubur Kacang + Durian

Aduhai tekak weh....
Memacam benda nak makan...
Dari lepas lunch tadi..
Dah terbayang-bayang bubur kacang + durian...
Pregnant baru nak masuk 2 bulan cam ni..
Boleh ke makan durian???
Alaaa durian masak dengan bubur kacang...
Boleh kot eh...???
Tak sabar balik ni nak singgah Giant beli durian...
Pastu nak buat bubur kacang...
Adeeh... cepatla kul 4.30 petang...
Nak balik nih.....
Melampaukan... jam baru je pukul 2.20....
Adeeh.. dapat makan bubur kacang + durian panas-panas...
Indahnya dunia....

11 comments:

@yue said...

buleh kak...dh cmpur2 kan..tp jgn la durian lg byk dr bubur..ahaha..dh le cuaca skang ni panas..

Diarihatiku1976 said...

wow.. itu peberet aku tu...masak lebih skit.. esok bawak datang opis ekkk.... ngidam sama ni.. ahahksss

alfa juliet said...

makan je durian tapi jgn banyak2..kang panas badan tu...

IDA said...

saya baru je buat minggu lepas sbb teringin jugak le hehe.tp takle letak durian..letak lempuk je..tp rase durian jugak le.cicah roti pun sedap :-)

~ yus ~ said...

Saya pun hari tu teringin benda yg sama kak..dah dapat mmg nikmat...:D

LayarLara said...

aku tak tau laaa kalau orang lain.. tapi aku last pregnant teringin sesangat nak makan nenas ngan tapai..

nenas abis sebijik... tapai abis sebungkus... alhamdulilah takde mende..

ppb_ppkp said...

mama..imah ada mkn hari tu..sblm taw pegnen..ya allah..sakit yg amat..baru mkn 2 ulas..
2am..bangun sakit sgt2..
last2 hubby amik kulit durian tu..letak air..minum..baru lega..
jgn lagi mama..panas..
huwaaa.imah pon teringin..durian teloq boyaaa

Puteri Satu said...

hish ya ke.. taruk seulas dua dalam bubur kacang tu buat rasa boleh kot.... kan... teringin benor nih...

nome said...

akak wat tekak saya tingin nak mkn bubur kacang ngan doyan gak...huhuhu...ekeke...

semoga keinginan akak termakbul...anak dlm pewot nak mkn tu

kikaro said...

heee.. akak dah start ngidam..
harap2 dapat baby boy kak. sepasang nanti. hope akak sihat2 aje... :)

Sharinginfoz said...

sedapnya.. teringin nak makan bubur jagung dan pulut durian

Entri Pompuan???