Monday, May 31, 2010

Epal Hijau & Limau Sunkist



Kalau kat umah... tengahari... ini je yang lalu nak makan... nasi lauk pauk.. seme rasa kembang je tekak nak makan... kat ofis.. selalu pagi dah ambik brekfast berat... so.. tengahari... jarang dah makan.. membayangkan lauk pauk kat cafe pun tak lalu... nampaknya kena simpan stok buah kat ofis gakla... esok nak gi Chow Kit la.. beli buah lebih sikit...

8 comments:

aNIe said...

Puteri ...memang kalau tgh camtu...tekak terasa lain je...maka selera pun bertukar jugak

Diarihatiku1976 said...

kurus ni kalo gini menunya.. ahahakss

NJ said...

Salam mama..
org kata la...tapi akak pun sama la rasa..kalau suka makan masam2 ni anak tu girl..sbb akak 3 girl mcm tu la..breakfast dgn pelam muda..bayangkan..sedap je rasa masa pegnent tu..tapi yg last anak lelaki tu..nak pelam yg masak je..masam x mo...tapi tah la tu kita rasa je..tapi dalam 3-4 bulan je..dah ok nti cam biasa..makan x hengat plak dah kang..hehe
x kisah la yg penting mama sihat yer.. wallahua'lam

rynas said...

alah nnati dh lepas 3 bulan ok ler tuh..masa tu semua rasa nak makan kan...tapi nak tunggu 3 bulan tu yg alahai lambatnyer

alfa juliet said...

eee sedapnya epal..cicah dgn sos plus kicap..nyum nyum

Angah said...

Dulu masa peknen Adneen, langsung tak boleh makan makanan yang dibeli. Jadi kena masak sendiri je la...

Buah memang menu wajib. Sangat suka makan buah naga.

Delima said...

teringat masa saya peknen kan hadif... sukaaaa sgt mkn buah.. tapi semua nk buah import.. hahahahaha local fruit tk main leeee... demand betul si hadif masa dlm perut dulu....
buah ceri, strawberi, pear, peach.. hurmmmm layankan aje leeee...

CkYnHaShiM said...

haha...same la..x bape lalu makan nasi lauk pauk..sket je..rase teringin nak makan..tp pastu sket je x abis..hihihi..

same la mkn buah ni je la..