Monday, May 31, 2010

Langsir Baru Mama



Actually sesapa yang datang masa majlis mama 2 minggu lepas... mungkin dah tengok langsir nih... Langsir sempena majlis... huhuhuhu... Apapun baru nampak ceria sikit rumah... sebelum ni langsir kaler coklat.. mana nak ceria kan... Bukan material kain mahal-mahal pun.. murah-murah je beli kat Nilai... Jadilah buat ganti bila langsir dicuci...kan...

10 comments:

emy/mamasuri said...

cantik2..suka2..
umah saya tak pernah berganti langsir pun..dah masuk tahun ketiga kawen...dasyat kan..hehehe

Ogy said...

shantekkkkk i likeeee...heeh eeeee

Zaidah said...

cantik woo....:)

Lelord said...

syanteeekkk

Jaja said...

sweet la..saya fail bab2 nak pilih curtain ni. teringin gak nak buat eyelet ke...apa ke..huhu

Cik Puan kasih said...

cantik2 sy sangat suka..

ann @ hatiberbunga said...

cantiknya langsir..!! suka! suka! hehe..

NJ said...

Salam mama..cantik la langsir mama tu..dah terjebak dgn henglish la ni..dan tahniah jugak nak ucap kat mama..semoga sihat sehingga selamat bersalin 9 bulan 10 hari nanti...mabuk mual tu mmg la..setiap anak x sama kan..semoga mama kuat dan..tabah..juga dgn komen org yg x tau istilah BLOGGER tu camane..kita bukan nak tunjuk tapi sharing...
Wah aqilah nak jadi kakak dah ni..

melin melinda said...

Salam...

I dah baca blog u lama tapi baru nak tegur..hihii...

langisr you lawa lah..i minat betul dgn pengikat langsir tu...u beli kat mana ye?

thanks

QasehAiris said...

salam. nak komen blh?? hihi
cantek sgt langsir tu..warna ceria betul.senang klu duk dekat nilai kan..sume ade kat situ, harga pun murah...