Thursday, July 29, 2010

Vase English Style....



Bunga tu dah lama mama beli kat KKHome Deco kat Nilai 3... rasanya dah berbulan-bulan dah... Hajat hati nak beli vase comel tiga beradik ni lah... lama mencari.. tak jumpa-jumpa... maybe mama je kot tak jumpa... huhuhu... Dengan belas ihsan seorang akak kat ofis ni... yang tahu mama dah lama sangat nak cari vase tu.. dia belikanlah... sangat-sangat sweet... dan sangat-sangat puashati...

3 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

cantiknyer .. sesuai dengan rumah mama aqilah yang serba english style..

Puteri Satu said...

cik puan... hahaha.. tak de SERBA nya... main hentam je.. caca marba.. ahaks...

QasehAiris said...

cantik la vase tu mama...beli kat mn tu??