Thursday, July 29, 2010

Teringin Nasi Lemak Pulak...



Satu hari tu punyalah teringin nak makan nasi lemak... tapi tak nak nasi lemak beli.. nak nasi lemak buat... hahahaha... gigih memasak nasi lemak... pregnant kali ni memang memacam benda teringin nak makan... ada masa dah jemu makan nasi lemak.. bihun pulak.. ada masa bihun dah jemu... nasi goreng pulak.. tapi kebanyakannya semua nak masak sendiri.. yang beli tak nak... huhuhuhu... baby mama dalam perut ni.. rajin kot besok... ngeh-ngeh-ngeh... Sekarang dah masuk 4 bulan next week nak start gi cek up dah... weekend ni insyaallah nak gi scan... harap baby baik mama ni pun sihat macam Kak Long Qilah dia... insyaallah...hiks...

7 comments:

A.I said...

mmg rajin sungguh! (^_^)

Rizziela said...

Nasib baik tuan badan rajin memasak...kalau tak haru gak kan

Zura said...

aqilah dh nk dpt adik...

alfa juliet said...

sedapnya nasi lemak tu

CkYnHaShiM said...

rajin masak ye..ok la tu..oo..baru nak g check-up ye..hope bb n mama sihat...

BIONIC WOMEN said...

alahai rajinnya...tapi untung la, kita dulu 6 bln pertama tu langsung xleh masuk dapur, bau rumah org lain numis pun kita kat rumah bagai nak rak mual...

Ibu_Khalish said...

wah...sama la kita kak. mengidam dan masak sendiri lagi best. kat luar tak tentu memenuhi citarasa.