Saturday, August 28, 2010

McD Berhadapan Nilai Square..



Cepat sungguh progres McD kat depan Nilai Square ni.. memang cepat.. rasanya tak sampai 2 bulan kot... tak lama dah nak lauching... Kami anak beranak adalah orang yang paling happy... sebab McD ni ada Drive Thru.. dan Aqilah orang yang paling happy sebab kat dalam McD ni ada Playground...hahahah jawabnya kisah makan McD lama cam kat Ampang pasti berulang ler... huhuhu.. dulu masa kat Ampang McD Petronas kat belakang Ampang Point tu lah kitorang selalu terjah... dok berjam-jam layan Aqilah dok kat playground... yerlah kat Nilai ni.. ada satu je McD... tapi dengan tak selesa... playground tak de.. orang tak pernah tak padat.. jadi nak makan McD pun pikir doploh kali... so.. dah ada McD nak baru bukak ni.. syukur alhamdulillah... legaaaaaaa.. lagipun dekat sangat ngan umah kami ni ha... McD ni berhadapan dengan Nilai Square dan juga Ice Room.. disebelah Mcd ni jugak ada Petrol Pam...

2 comments:

Zura said...

senanglah nk cari double GCB... :)

awin said...

kak...

kalau boikot McD sbb menyumbang kpd Yahudi... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...