Friday, October 08, 2010

Dalam Keta Pun Ada Gambar Aqilah




Sebenarnya ni souvinear dari Toyota.. untuk customer yang servis keta.. sapa pakai keta Toyota.. mesti dapatlah benda alah ni... time Mothers Day ...tapi tak ingat la mothers day tahun baper.. Frame untuk dalam keta... tapi leh gantungla... kat belakang ada tulis happy mothers day... walupun mama tak pakai keta Toyota.. tapi dah haruslah dapatkan... gegegge... letak gambar Aqilah masa baby.. masa ni Aqilah baru 4-5 bulan kot... syoklah sikit... time jem leh tenung gambak anak...



Time dekat nak raya hari tu plak.. dapat beg serbaguna ni plak... dah haruslah mama pun dapatkan... klu tak dapat karang... mesti bebel-bebella... ala bebel manja je pun... mesti papa kasi mama punyalah... so sapa nak memacam souveniar.. silalah beli keta Toyota yek... gegegege....




5 comments:

Faina Arisya said...

kak.. selalu service kat situ.. tak pernah dapat apa2 pun.. b4 raya pun ada gak service.. huhuhu..sedihnya..

Rizziela said...

Mesti papa Aqilah keje kat TOyota kan?

Diarihatiku1976 said...

beli pun bukan leh dapat selalu wehh.. time beli je tu dptnyer...

Puteri Satu said...

faina.. eh tak dapat ke.. dekat nak raya ada gi service tak ri tu..???

riziela... a'a...

ina... bukan time beli..kan aku kata time service... ko tak baca entry ke..??

imz said...

mmg toyota selalu bg souvenir..masa im servis dulu dapat jgk...t-shirt la..payung la..