Thursday, October 21, 2010

Template Baru Mama....

Blog tunggang terbalik....
Mood nak berblog pun merudum...
So... ini ajelah kot takat ni...
Ada cadangan untuk layout baru...
Silalah bagi cadangan....
Kaler tak matching ke...
Sakit ke mata u all baca blog mama...
Nanti komplen ye.. dialu-alukan....
Oklah tu... 2 kolum...
Dah lama sangat dengan 3 kolum...
Kan.... Ada nak komen...? Ok... dipersilakan...

8 comments:

onniey84 said...

mama..saya suka lagi dengan template lama mama..;)

RaFFLeSiA MeRaH said...

komen, template tu x kisah...tp x leh guna dah name BLOG MAMA AQILAH mulai tahun dpn....sbb bkn aqilah sorg jer anak ko...huhuhu....

Puteri Satu said...

oni... ya ke... rasa cam nak tukar... cam dah jemu pun ye...

Puteri Satu said...

RM... hahahaha... jadi BLOG MAMA AQILAH & A___ N_____ la pulak.. tambah je nama kat belakang tu nanti.. huhuhuhu..

Zura said...

agak kosong...klau ade gmbar sikit2 ke okeylah..tp jgn melampau..

sw33tdarling.com said...

cantik jer... ok, lebih lawas nak membaca kalau pakai 2 column.. lapang

Mak Su said...

ok jer maksu tgk, sweet dan easy to eyes

zmah said...

Salam ziarah dari akak..