Monday, November 01, 2010

Set Colour Aqilah...


Tak belikan salah...
Dah belikan salah...
Nekad... belikan ajelah....
Dinding kena conteng pun..
Tawakal ajelah...
Anak-anak nak membesar...huhuhu...
Nanti anak-anak dah besar...
Boleh cat rumah... cecantik...

6 comments:

chemso said...

budak2 biasalah...tapi mak mertua saya pesan...kalo anak2 buat camtu jentik jer tangan...nanti dia xkan buat dah...ada sekali tu diorang conteng...saya bg seketul pemadam...suh diorang padam smpi bersih..serik..lepas tu x buat
kalo cara sy plak...ckp jer...kalo umah kotor nanti malaikat tak masuk...syaitan masuk. Alhamdulillah...diorang x pernah conteng.

Sue said...

cantik... akak beli kt mana? sure damia suke kalo dpt kaler ni. sebab bentuk LOVE! ehhehe... kak, nnt rumah tu cat pakai glossy cat la kak. kalo budak2 conteng, just lap kan je, terus hilang.

anak2 sy tak berani nk conteng dinding lg. sebab saya telah menjadi SINGA kalo dorang conteng. ahhahahahhah... so kt rumah buku2 mmg ada dimana2 saja, asal jumpa pen/pensel/kaler... terus je bole conteng kt buku.

eyndayusoff said...

Hannah dapat hadiah set macam ni...nasib baik dia tak conteng dinding....takut jugak hehe..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

meriah ler aqilah mewarna lepas nie

mmg kena redha jer lah sis
anak2 tengah belajar ...sumer benda dia nak explore
takpe.....rumah penuh hasil tangan anak boleh di cat balik nanti..yg penting anak2 belajar..

ana-kirana said...

mcm set makeup..besnyaaa

Che Ta said...

aisyah pun dpt masa besday dulu.. tp tak sampai semgu semua dah tatau mana pi hehe
be careful esp yg marker tu..kang leceh nk cuci
rumah saya now mmg dah jadi mural.. penuh keliling dinding ada ja artwork.. sampai ke sofa pun penuh gak! sabooo je la