Tuesday, February 22, 2011

Boleh Muat Tak Blouse Nih???

Mama berkenan sangat dengan baju ni...
Rasa-rasa free size ni muat ke tak muat ngan mama sekarang...
Huhuhhu....
Tapi selepas dua bln bersalin ni.. total berat turun adalah 12kg...
Kira banyak jugak... kot-kot baju ni muat... harus buat doa selamat ni nanti ni...
Ahaks... 
Berat sebelum pregnant adalah : 72kg
Berat bulan terakhir pregnant : 76kg
Berat sekarang adalah : 60 kg
Rasanya dah tak leh turunkan lagi la.. nanti kurus sgt kot... 
Mama tak suka terlalu kurus... biar ada isi sikit orang kata...
Bestkan? Ini adalah berkat breasfeedingkan Aqil Naufal...

So sekarang Shoping online je ... senang...
Nak keluar dengan anak kecik ni ...
Allahuakbar... hahahahha... masih menyesuaikan diri...
blouse ni mama berkenan kat facebook butik Lizzwann Dot Eshoppe (Lizzwann)
Sesapa nak tengok.. leh terjah...

4 comments:

Zana_MamaBatrice said...

wah...bestnya
nie ler berkat bf kan....berat senang jer nak turun
kagum ler...dah leh capai 60kg...

my adik ipar pun
coz' bf kan lil aiman..berat turun sangat2..lagi kurus dari b4 dia kawen....

seronok ler boleh sarung sumer baju2 kan

zino said...

boleh minta test dulu ke hehe

genny said...

waweeee..dah kurus dari sblm peknen..beshh tuu

CuppyCakeMommy said...

muatkut..sbb macam bergetah kan..tapi cam kena pakai inner la pulak sbb jarang sket

btw ada educational puzzle kat my blog for ur kid..jom cekidout