Monday, March 07, 2011

Istana Aqilah..

Dah lama papa Aqilah dok janji nak belikan benda alah kat bawah ni... selagi tak dapat... selagi tu Aqilah dok bebel kat telinga nak istana pink..nak istana pink... tapi tuhla Aqilah ni jenis.. dapat barang.. kejap je dia main.. pehtu.. emm haram tak dlayannya.. sebab tu fikir 10 kali nak belikan apa2.. tapi dah anak... bila tak belikan tu.. rasa ralat je...

Papa dia dah belikan.. letak kat bilik mainan Aqilah.. kat situ nak terbalik ke.. nak apa ke.. lantak dia...

Ni permainan ntah zaman bila... dia bukak balik storage mainan dia.. jumpa... tapi tak lama mainnya.. jap je... huhuhu...

Dari Sabtu tu Aqilah demam... demam sakit kepala plak.. sebelum ni demam tak de sakit kepala.. risau plak mama.. maklumla bebudak umur baya gini.. kan lasak.. Aqilah berapa kali jatuhla... kepala kena lantai la apa la.. risau sangat... harap harap jauhkan dari perkara2 yang tak diingini... hari ni pun bada masih dedar2.. tapi dia kata kepala dia dah ok dah.. tak berat dah.. maybe kepala sakit tu sebab demam kot... tuhla kita ni sebagai ibu.. suka lah fikir yang bukan2... hish...hish... harap anak mama cepatla sembuh... 2 hari dia tak berapa aktif.. mama pulak rindu nak tengok dia menakal... aduhai sayang mama... bila anak tak sihat ni.. mulalah rasa menyesal je marah2 dia time dia sihat.... emmm... semua ibu-ibu cam ni kot kan...



5 comments:

zie said...

cantiknya kak brapa rm ni?..

mummy_ayu said...

comelnay castle ru..Ian pun sibuk nak istana mcm tu tapi Ben 10 la of coz...Ayu kata tunggu umah baru sbb tak de tempat nak letak kat sini..

nanonano said...

pjgnye rmbut aqilah.makin comel la ank dara ni sorg

Delima said...

qila, mcm best je menan2 qila tu.. acik fiza nk pinjam bleh ke? hehehehe.. awatnye main tk pakai baju tu kak?

shiemz said...

Menantukuuu seksiiii... auwww.... qilah jom kiter lawan ghambut sape panjang nak? Jadieq menantu aku, leh lawan la ghambut sape pjg.. hahaha