Friday, March 18, 2011

Premium Beautiful - Harga Terendah. Jgn Lepaskan Peluang!!!!

Entry melekat hingga 18 Mac 2011

 March Promotion : FINAL MONTH.

BULAN TERAKHIR UNTUK REBATE

FINAL MONTH FOR REBATE!

saya ulang sekali lagi untuk kita bandingkan bersama;

Harga:

Saiz S dan M : RM2400
Saiz L sehingga 5XL : RM2600

but you get to use it FOR LIFE!
Warranty of repair FOR LIFE!


but for this FINAL MONTH.


wait for it.


Harga:

Saiz S and M: RM2000
Saiz L to 5XL : RM2200

JIMAT RM400!!!!!!

murah? noooooo belum habis lagi.


for this month only.

REBATE!!!!!!!!!!
(PM meeeeeee!!!!!)

Anna
010 220 5514
anna.abdul.hamid@gmail.com


penjimatan hampirrrr RM600 !!!!



*pengsan berjemaah!*

Premium Beautiful Wash for free! FREE shipping to Semenenjung!



hoihhhlaaaa banyaknya benda free, siap bagi semula duit (rebate). dahla repair free for life. like like like!!! :D



yee... memang ramai yang menjual, if you mahu after sales service like GUIDANCE, MENTOR, MOTIVATOR. then confidently i would say that i am perfect for you :)


CASH, CREDIT CARD and RHB EASY.





Plain Beautiful
(pakej basic)

Premium Beautiful (S-M) + REBATE + PB Wash + FREE Shipping (Semenanjung) = RM2000 sahaja.
Premium Beautiful (L-5XL) + REBATE + PB Wash + FREE Shipping (Semenanjung) = RM2200 sahaja.




"Slim" Beautiful
(bagi yang mahu kesan PANTAS untuk penurunan berat badan)

Premium Beautiful(S&M)+ Lactolite + PB Wash + Free Shipping (Semenanjung)+ Rebate = RM2150 SAHAJA.
Premium Beautiful(L-5XL)+ Lactolite + PB Wash + Free Shipping (Semenanjung)+ Rebate= RM2350 SAHAJA.



"Wanita" Beautiful
(bagi yang mahu menjaga kewanitaan agar disayangi abang *wink*, mahu mendapatkan zuriat dan berpantang)

Premium Beautiful(S&M)+ Herba Maharani + PB Wash + Free Shipping (Semenanjung)+ Rebate= RM2050 SAHAJA.

Premium Beautiful(L-5XL)+ Herba Maharani + PB Wash + Free Shipping (Semenanjung)+ Rebate= RM2250 SAHAJA.



and bagi yang beli banyak2, kumpulkan nama kawan-kawan and beli sama-sama. i have something for you HADIAH :D hehe, and future business partner RM4500 for the first month! waaaaahhhhhhhhh... heeee ;p

pada yang berminat mahu mendengar berapa banyak side income yang telah diperolehi melalui business ini, jom set appointment. kalau saja nak dengar about product and business pun takpa. jom set appointment NOW. satu bulan tak panjang sayang. dah tinggal beberapa hari sahaja!!!

jom kita pergi Hong Kong sama-sama. FREE Nyah!!!



Anna
010 220 5514
anna.abdul.hamid@gmail.com
Sekarang ni mana-mana mesti orang citer keberkesanan PB nih... so apa lagi.. jomla rembat... bukan untuk orang lain tapi untuk kita jugak. Dahla tengah promosi murah-murah nih.. apa nak ditunggu lagi. Inilah masanya.
p/s - Untuk makluman... sila maklumkan nama mama Aqilah pada anna abdul hamid, mana tahu dia kasi diskaun lagi... ahaks..


3 comments:

*diera* said...

mama aqilah pakai yang jenis apa ek.. huhuh mcm berminat..hehehehe

Rizziela said...

Memang menarik ni...saya dah email dah

alfa juliet said...

rendah tapi masih m...huhu