Friday, April 08, 2011

SawaDee @ Nilai Avenue....

Ahad lepas... dah lama sangat tak makan kat luar... kebetulan Aqilah ikut Cik Ngah dia keluar gi buat pasport.. insyaallah Cik Ngah Aqilah ngan Engah Aqilah juga Atok Aqilah akan mengerjakan umrah bulan depan... Dah tinggal 3 beranak ngan Naufal... tengahari... keluar g beli barang n terus g makan kat Nilai Avenue.. nama kedai SawaDee.. klu tak silap la...

Nasi Goreng Paprik

Nasi Ayam SawaDee...

Sirap Limau ngan Teh o Ais...

 
Si Debab mama..huhuhu.. orang kunyah makan.. dia pun mengunyah,
Sabar ye nak... tak lama lagi mama kasi Naufal makan ye.. sabar...sabar...
Camana ni berat dah bertambah sekilo nih.... harus makan nasi seminggu sekali pas ni...
Kena maintain... kena maintain... kalu tak mahu gemuk balik ni...

Overall makan kat SawaDee... SEDAP!! pas ni leh gi lagi....

5 comments:

Delima said...

ish dap nye kak... terliur dh ni..

awatnya aqil tu mitten tinggal sblah je..hahahaha

takyah pakai kan le mitten tu kak, pakai socks je..

Krsty Pinky said...

wooo...mcm beshhhh..
x sabo tgu abis pantang telan seme..kkakaka

yantz-yeem said...

hai kak dah masuk keja ke?hehehe...wahhh pasnie mmg kena diet la kak...nmpk chubby sket...xpe take ur time..pasnie sy plak yg akan mebesr dan membesar huk3x

ariffin macho said...

Kat restoran tu kalau siapa yang mengaktifkan My Kad dapat diskaun 5%.

Saya ni dealer My Kad Smart Shopper.
Restoran Sawadee Nilai telah mengambil bahagian dalam Program tersebut.

Kalau nak aktifkan My Kad anda secara PERCUMA, layarilah blog www.tajulariffinsulaiman.blogspot.
com. untuk keterangan lanjut.

ariffin macho said...

Tahukan anda, Restoran Sawadee, Nilai menawarkan diskaun 5% total bill kepada pemegang My Kad yang berdaftar dengan Program My Kad Smart Shopper.

Cara-cara untuk mendapatkan diskaun adalah dengan mengaktifkan My Kad anda dengan dealer Affiliate Junction (saya) secara percuma.

Untuk keterangan lanjut, layarilah blog saya www.tajulariffinsulaiman.blogspot.com