Monday, May 09, 2011

Dua Beradik Sepasang Pyjamas Moo...

Teringin nak tengok anak-anak pakai baju serupa...
Yerla tak dapat anak kembar...dapat pakaikan diorang pakaian serupa pun dah ok....

Kak Qilah memang setiap kali nak snap gambar dua beradik..
Memang dia excited lebih...

Bujang senang mama nih...huhuhu...

Anak dara mama....

Kucing bucuk tu memang takkan tinggalla....
Pyjamas ni mama beli online dari kedai Rosnida kat facebook...
Suka beli kat Rosnida coz senang berurusan dengan ida...



6 comments:

@e_da said...

cantik sedondon... kalau anak kembar sonok membeli baju sama kan kak..

kakak qila comel... adik duk diam jek eeea

Iela Fazielah said...

kiut sesangat pijamas tu

LizHairi said...

sungguh cumel!!dh same je muke dorang 2 nie kak :-D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik..kain dia jenis yg elok tak? sbb penah beli pyjamas camni..pakai 2 kali n basuh leher dia jadi besorrr

Baju Kurung Budak said...

Dua-dua cumil pakai pyjamas ni. Yang kecik tu dah memang fotogenik ke?

Daripada:
Ain Syuhada@zezebel
zezebel.blogspot.com

Elin said...

comey..wina ada sepasang sama camni...beli kat F.O.S 9th avenue :)