Friday, June 17, 2011

Jom Ceria-Ceriakan Diri...

Facebook dah kena block kan...
Sebab dah geram...jom kita layan blog ajelah pas ni...
Jom kita cuci mata kat SINI

Rasa menitik airmata tengok handbeg yang sweet gini....
Tapi harga dia pun rasa nak menitik airmata jugak....
Tapi ada jiran taman kita tu dah beli kot...
Betul tak Vouqe... ekekeke...
Plz up entry...nak tengok coach pink secara live..
Ri tu jumpa kat Manusalwa...ada bawak enbeg ni tak...ahaks..



Bila nak dapat ni... harus duit Incik Nuffnang mama cash out buat beli enbeg nih... ahaks...

2 comments:

Bionic women said...

cantikkkkk...sangat

no need to reveal said...

hehehe..akak masa tu tak dpt lagi...skrg kita duk pakai bag ni...sayasukaaa sgt pakai..nampak kecik tau..tp saya leh letak pampers susu, untuk baby..sangat praktikal hehe