Friday, June 17, 2011

Tetiba Jadi Macam ni...Lalalala...

Pagi-pagi ni.... bukak Facebook...
Jadi macam ni....
Boleh....????
Lalaalalala....
Lalalaalalala....
Jom nyanyi ramai-ramai...huhuhu


So...Like kat bawah ni pun..dah tak de maknanya lagi...

9 comments:

kasihlatifah78 said...

awatnya??? kene blok ke??

Mak Izz said...

hehe.. nsb baik sy jrg berfacebook maka impaknye takdela kuat sgt. akak.. ptt akak lebih bersyukur sbb kt umh ada tenet. org lain kt umh takde tenet, hp cabuk xleh tenet, ofis plak kena blok lgla HIDUP TIADA MAKNANYA LAGI. hehe..

alah bisa tegal biasa. lama2 biasalah tu... "Saya yang menurut perintah" ^__^

risanur said...

akak bukak kat opis ke??memamg tak boleh nak tolong la...kat opis risa pun block gak..cuma lunch hour je yg dibuka sejam...

Lizan said...

hehe.. nak kesian ke nak tergelak.....

yantz-yeem said...

start kui 830am-530ptg diorg blok fb kak..pastu dah boleh on..pandaiiiiinya....siapa punyer arahan nie???waaaaaaaa.....

Fadh said...

kena hacked laa tue...

RaFFLeSiA MeRaH said...

jom kita ramai2 hangkut bokban dari rumah bwk dtg opis.....huhuhuhu....

ana-kirana said...

ahak!tumpang ketawa..lalalalallala..ehhe
kat sini blog dah bg quota time sejam jer sehari ..FB ok lagik..tp saya jarang pon online FB

finizaini said...

akak,
try guna ultrasurf..some of my frend yg gov site mmg xleh bkk fb kna blok..but depa guna ultrasurf...bolos je le firewall tuh...