Wednesday, June 15, 2011

Kunyah Snickers...


Semalam balik keje... ntah naper ntah..Jalan Istana tu jem giler... benci... hahaha macam tak biasa jem giler kat KL ni kan.. (Ni yang tak sabo nak pindah Putrajaya nih...) dalam hati ni sentiasa je berdoa..cepat lah pindah..cepatlah pindah.. dah naik menyampah hari2 ngadap jem kat KL nih..benci..benci..benci...

Nasib ada benda nak dikunyah... snickers ni best klu kunyah sebab dia cam liat2 gitu... hahaha.. jadi tak de lah ngantuk dok kunyah jek... tapi confirm la leh menggemukkan... tapi tuhla... sejak eksiden ri tu... memang makanan sentiasa ada dalam keta.. sebab takut ngantuk... bila ngantuk kunyah jekla makanan.. confirm tak ngantuk...huhuhu...

4 comments:

Bionic women said...

saya suka jugak snickers ni, tapi lagi suka kalau lepas letak dalam peti, dia agak2 keras skit, kacan dia pun kruk2 kalau mamah..
eh kecur liur plak dah, kak..huhu

Krsty Pinky said...

daku ske gaks snickers..
tapi manis hamat!!!
so suke choc bese cadbury..

Mak Izz said...

ala kak jgnla gitu. sy ni hr2 doa lambatla pindah, lambatla pindah. jenuh tu nk berulang dr jalan kebun ke cheras ke putrajaya. sekurang2nya akak blh drive, sy ni? nt sy kena naik kereta - star lrt - komuter - bas - bas, baru sampai ofis kita. uwaaaaaaaaaa.... *nanges kuat2*

Azhariah Zuber said...

suami amat suka..sy tak suka, liat kan