Monday, July 18, 2011

Saya Sudah 7 Bulan Maaa.....

Hari ini saya sudah 7 bulan...
Bila jenjalan.. mama letak saya dalam car seat...
Tapi saya tak suka duduk dalam car seat...
Saya suka mama pangku saya...
Kalau mama letak saya dalam carseat..
Nanti saya jerit-jerit....
Tapi saya suka duduk dalam walker...
sebab boleh round de world kat dalam umah..
leh capai itu..leh capai ini...
Lagi best...saya boleh tarik rambut kakak Qilah tengah tengok tv...
Kui-kui-kui...
Sekian.. tu je perkembangan saya...



5 comments:

Lizan said...

salam.... comelnya..cepat jer aqil dah 7 bulan... suka tarik rambut eh... sama lah ngan aqeel kita yg baru 9 bulan.. habih dah anak2 rambut ni disentapnya... owchhhh...

Lizan said...

salam.... comelnya..cepat jer aqil dah 7 bulan... suka tarik rambut eh... sama lah ngan aqeel kita yg baru 9 bulan.. habih dah anak2 rambut ni disentapnya... owchhhh...

Mama Balqis BPB said...

dah lama tak singgah...makin hensem adik aqilah

*diera* said...

alallala kejap je dah 7 bulan.. huhuhuhu.. hensem la ..huhuhu

Vna Sandhu said...

hihihihi comel jek entry nie

dh besar dh adik aqilah nie & encem!