Tuesday, August 16, 2011

Akhirnya.... Update Jugak...


Sangat-sangat sebokla....
Orang lain puasa jugakkan....
Tapi boleh je update-update blog seme...
Kenapa mama betul2 kesuntukan masa nak update...
Why...why...why...
Persoalan yang tiada jawapannya...
Hahaha..padahal... tak de masa tuh..
Sebab.. anak tido...mama pun lena sekali...
Anak tido kul 9.30.. mama pun tido kul 9.45...
Anak-anak tido kul 10.00 malam... mama tido kul 10.15 malam..
Mana nak ada masa... masa dipenuhkan dengan tido bersama anak-anak...
hahahaha....
Motif gambar kat atas tu adalah... emmm....
Akhirnya berjaya mendapatkan netbook yang diidamkan...
Lalalala... tiada lagi zaman berebut pc ngan Kakak Aqilah...
Kalau tak... adoiyaii... sebok dia nak main game barbie la..
Game tom n jerry la.. macam-macam game la....
Sekarang tidak lagi... ko pegi main game kat sana ye nak...
Mama buat keje mama kat sini..ok...
Hahahaha.. kadang2 dia ngaco gak...
Tak gitu..tak lah dinamakan budak2 kan....
Ok.. kena citer laju2...sebab banyak benda kena update ni...
Ada satu hutang entry ngan si cantik jelita Anna Abdul Hamid
Sorry ye Na... akak betul2 kesuntukan masa...
Insyaallah sebelum raya akak up one entry k....

1 comment:

Krsty Pinky said...

wahhhh...cantiknye netbook dia...merah gitu..